23.6.2009

Arvostelussa: Night at the museum 2 (2009)

night-at-the-museum-2 Mitä sanoa Night At the Museum 2:sta? Älä tuhlaa rahojasi siihen! Itse päädyin katsomaan filmin toissa viikonloppuna, koska halusin mennä elokuviin ja kyseinen raina oli alkamassa vartin päästä. Tykkäsin oikeasti (Stilleristä huolimatta) ykkös osasta, vikoineen kaikkineen, mutta kakkos-osa vain kierrätti vanhoja vitsejä huonolla menestyksellä. Nauroin, tai oikeammin naurahdin koko elokuvan aikana kolmasti ja loppuajan huokailin.

Stiller oli avuton, Amy Adamsin Amelia Earhart oli ärsyttävä ja eniten kamera-aikaa saanut Hank Azaria veljeskateutta potevana faarao-wannabe Kah Mun Rahna oli ehkä parasta elokuvassa. Leffaan vieritettiin niin runsaasti vanhoja kuin uusiakin hahmoja, ettei oikein kenellekkään riittänyt tarpeeksi tekemistä.

Elokuvan tarkoituksena oli juosta läpi Smithsonian -museon ja bongata mahdollisimman monta tunnettua taideteosta. Juoni (mikä-se-sellainen-on-hä?) oli aivan sivuasia, jos sitä oli koskaan mietittykkään.

Toistan, älä tuhlaa rahojasi tähän filmiin. Kesän aikana on tulossa monta parempaakin vaihtoehtoa, joita voi mennä katsastamaan kun ne odotetut helteet saapuvat. (Heti kun lomani alkaa siis)!

1/2
Vuosi:2009
Ohjaus:Shawn Levy
Pääosissa:Ben Stiller, Owen Wilson, Amy Adams

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews