15.6.2010

Podcast pick - The Hollywood Saloon

Andy Siems ja John Jansen ovat miehet The Hollywood Saloon -podcastin taustalla. Podcastin juuret ovat miesten opiskeluajoilta, jolloin kaverukset roikkuivat tuntikausia puhelimessa jutellen elokuvista ja Hollywood saluunassa Siems ja Jansen ovat tuoneet ne muiden kuultaviksi. Miehet käyvät syväluotaavia keskusteluita viihdemaailmaan liittyvistä aiheista ja podcast -jaksojen nimet ovat mielikuvituksellisia, kuten APOCALYPSE HoLLyWooD, Art of commentary ja SABOTAGE: The Media's War Against Hollywood.

hollywood saloon

Jaksot ovat yleensä 1-2 tunnin pituisia, pidempiä kuin "normi" podcastit eivätkä ne keskity vain tiettyihin elokuviin vaan jaksot ovat yleensä laajoja katsauksia johonkin tiettyyn aihealueeseen. Näiden jakson kuunteleminen vaatii oikeasti keskittymistä.

Ainoa huono puoli jonka tästä podcastista voi todeta on se että jaksoja ilmestyy harvakseltaan ja joskus niiden välillä voi kulua jopa useita kuukausia. Tuskaa helpottavat silloin tällöin ilmestyvät minijaksot Saloon shots ja The Hollywood Saloon sivuilta löytyvät sekalaiset jaksot, joita ei julkaista esim. iTunesissa. Sivusto on kuin sekava, sokkeloinen aarreaitta josta aina tuntuu löytyvän jotakin uutta kuunneltavaa. Osa jaksoista löytyy esimerkiksi keskustelufoorumin kautta. The Hollywood saloon tarjoaa sekavan, hermoja raastavan, kärsivällisyyttä vaativan, mutta antoisan podcast suhteen kuuntelijalleen.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews