18.8.2006

Lapsettaa

Vaikka ikää onkin kerääntynyt ihan kiitettävästi ja äskettäin kärsin jälleen yhden vuosipylvään ohittamisesta, ei se näytä vaikuttavan erityisesti omaan henkiseen ikääni. Rakastan huvipuistoissa käyntiä, voisin viettää Linnanmäellä vaikka kokonaisen päivän juosten Vekkulan ja vuoristoradan väliä, hankkiutuen sokerihumalaan hattaroita ahmimalla. Rakastan uimista, siis pullikointia, sukeltelua ja laiturilta hyppimistä, en 50m altaan päästä päähän kauhomista. Talvisin pitää päästä luistelemaan ja pulkkamäkeen ja kesäisin puistoon heittelemään frisbeetä.

Luulisi että iän kertyessä moiset lapsellisuudet karisivat ja nauttisin ennemmin istuskelusta viinibaarissa, punaviiniä siemaillen, käyden syvällisiä keskusteluita yhtä syvällisten ja vakavien aikuisten kanssa, joiden mieleen ei juolahtaisikaan laskea räkä poskella liukurilla Kaivopuistossa.

Luojan kiitos näin ei ole asian laita. Oikeastaan mitä enemmän ikää kertyy, sitä vähemmän nolottavalta tuntuu, kun puuhastelen ns. lapsellisia. Teini-ikäisenä olisi tullut ennemmin kuolema jos olisin käyttäytynyt... no ikäni mukaisesti.

VAU! Ulkona sataa kaatamalla! Taidanpa pistää uikkarit päälle ja mennä juoksemaan pari kierrosta talon ympäri.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews