20.2.2013

Kohde (Person of Interest) maikkarilla tänään!

Maikkari teki hyvin ja toi Suomeen loistavan sarjan Kohde (Person of Interest), joka alkaa tänään MTV3-kanavalla klo 21.00.John Reese () on ex CIA agentti, jonka oletetaan kuolleen viimeisimmässä työtehtävässään ja elää nyt puolittain New Yorkin kaduilla. Mystinen miljardööri-hahmo Harold Finch () lähestyy Reeseä tarjoten tälle uuden tarkoituksen elämälleen.

Finch on kehittänyt laitteen, joka kykenee ennustamaan tulevia terrori-iskuja ja rikoksia ja joka on nyt hallituksen omistuksessa. Laite pystyy myös ennustamaan uhkakuvia, jotka koskevat aivan tavallisia ihmisiä ja Finch ryhtyy Reesen avustuksella torjumaan näitä rikoksia, joiden hallitus ei katso olevan prioriteettiasemassa.

Pian myös poliisin ja etenkin etsivä Joss Carterin () korviin alkaa kantautua huhuja mystisestä tummapukuisesta miehestä, joka selvittelee rikoksia myös laittomin keinoin. Carter on päättänyt saada miehen kiinni hinnalla millä hyvänsä. Tähän kuvioon joutuu mukaan myös korruptoitunut etsivä Fusco (), joka joutuu tahtomattaan Reesen apuriksi.

Kohde on taas yksi hyvä syy tykätä J.J. Abramista, joka on ollut mukana tuottamassa sarjaa. Kohde osaa sekoittaa rikostutkimus- ja salaliittoteoriasarjojen ominaisuuksia sopivassa suhteessa ja vihjeitä Reesen ja Finchin menneisyydestä paljastetaan kauden edetessä sopivassa suhteessa, monopolisoimatta viikoittaisia juonikuvioita. Emersonin Finch on sopivassa suhteessa mystinen ja sympaattinen ja vaikka Caviezelin Reese on alkuun kuin stereotyypillinen "firman mies", alkaa hänestäkin kehittyä kokonainen hahmo sarjan edetessä.

Toivon sarjalle kohtuullisen pitkää elinikää.

Kohde MTV3, klo 21.00, 20.2.2013 alkaen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews