4.11.2011

Hobitti - Videoblogi osa 4.

Peter Jacksonin videoblogi Hobitti elokuvien kulisseista on mielenkiintoinen, koukuttava ja helpottaa hieman odotuksen tuskaa, sillä ensimmäisen osan ensi-iltaan on vielä yli vuosi.

Tässä osassa keskitytään 3D tekniikkaan, jonka Jackson & kumppanit osaavat selittää tekniikka taitamattomalle (minä-minä-minä) yllättävän kiinnostavalla tavoin. Kaivakaapa 3D-lasinne esiin... ja hetkinen! Frodo!

Pohdiskelen onko paluu Keskimaahan ollut itseasiassa erittäin hyväksi Jacksonille, joka näyttää huimasti parempivointiselta kuin tuotannon alkuvaiheessa.

Tässä myös linkit osiin yksi, kaksi ja kolme.

3 kommenttia:

S kirjoitti...

Erittäin mielenkiintoinen! Enpä muista nähneeni näin perinpohjaista läpikäyntiä mistään elokuvasta aiemmin ja vielä näin etukäteen.

Eeva kirjoitti...

Frodo! I'm gonna cry!

Ja Martin Freeman näyttää ihan... hobitilta. Loistavaa, niin loistavaa. Miksi pitää odottaa vielä niin kauan...

Marja kirjoitti...

S: Mä rakastan mun Taru Sormusten Herrasta EE DVD pakettejani, joissa mukana tuntikausiksi behind the scenes dokumentteja. Jackson ja porukat osaa kyllä helliä elokuvan tekemisen kaikista mahdollisista osa-alueista kiinnostuneita.

Eeva: Joo, vaikka tiesinkin, että Eliah on tulossa takaisin tekemään Frodo -roolin niin ihan sydänalasta puristi, kun näki näyttelijän vanhoissa pukimissaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews