17.11.2010

Trailer trash - Green Lantern

Green Lantern on minulle täysin vieras DC:n supersankari, mutta Ryan Reynolds näyttää täyttävän sankarin spandeksit ihan mukavasti. Ehkäpä tämä on tulevan kesän Iron Man. Reynolds kykenee Downey JR:n  tavoin yhdistämään draaman ja komedian elementit, vaikkei omaakaan aivan samaa charmia, joka tulee varmasti iän myötä.
Odotusarvo:
Eyhdysvaltojen ensi-ilta: 17.6.2011
Suomen ensi-ilta: Ensi kesä

9 kommenttia:

Tiinanen kirjoitti...

Uuuuuu jeeeee!! Just ennen ku siirryin lukemaan blogeja, huomasin että tästä on traileri jo tullu ulos. Mutta katsoinkin sen nyt tästä.

Hyvältä näyttää. Suunnattomana Mark Strong -fanina siis odotan tätä kuin kuuta nousevaa ja leffa vaikuttaa muutenkin mielenkiintoiselta. Tuli kieltämättä Iron Man mieleen ja myös J.J. Abramsin Star Trek. :)

Mä en vaan tykkää Blake Livelystä yhtääään... Mutta ei anneta sen häiritä. :)

Marja kirjoitti...

Katoin tän trailerin aamulla silmät kierossa, mutta miten multa meni oikein Mark Strong ohi??? *menee katsomaan uudestaan*. Se mies tuntuu olevan tällä hetkellä joka toisessa elokuvassa. hyvä juttu meille fanittajille :).

CountCthulhu kirjoitti...

Täytyy vain toivoa, ettei Reynolds ylly yhtä ärsyttäväksi kuin Blade 3:ssa. Jatkuva nokkelien sutkausten heittely alkoi käymään hieman hermoille sitä katsoessa....

junik kirjoitti...

Jee, lisää supersankareita! Ihan heikkona supersankarileffoihin. :)

Marja kirjoitti...

CC: Sutkautuksille on aikansa ja paikkansa... Blade 3:sta syytän käsikirjottajaa!

junik: Mä aloin hieman puutua näin spandeksimiehiin, mutta tämä tosiaan sytytti uudelleen hiipuneen kipinän :).

Tiinanen kirjoitti...

Joo eipä se tossa vilahtanutkaan kuin kerran pinkin naamansa kanssa. :)

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Mulle tuo Green Lantern on myös ihan outo sankari - ilmeisesti ei Suomessa niin tunnettu kuin vaikkapa X-menit? Mutta Ryan Reynoldsin <3 takia voin katsoa mitä vaan...

Marja kirjoitti...

Päivi: jossain vaiheessa tuo Reynolds tökki mua ja lujaa, mutta kasvettuaan aikuiseksi olen alkanut arvostamaan hänen moninaisia avujaan ja taitojaan ;).

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Tässä pitäisi olla sellainen samanlainen kommentin liketys-nappula kuin Facebookissa, sillä Marja tuo sinun kommentti aikuiseksi kasvaneen Reynoldsin avuista aiheutti hymynkareita täällä suunnassa sen verran paljon =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews