29.11.2010

And the Oscar goes.. umm... hosts

Ensi vuoden Oscar -gaalan juontajiksi on valittu James Franco ja Anne Hathaway? Mielen... hmmm...kiintoinen valinta jo siksi, että Francon roolin elokuvassa 127 Hours on hehkutettu olevan Oscar -ehdokkuuden arvoinen. No ainakin tämä on täysin eri suuntaus mihin olen itse tottunut niinä vuosina, kun olen Oscar -gaaloja seurannut (Billy, Billy!!). Itse asiassa alan jo hieman innostua tästä parituksesta! Hathaway on sympaattinen ja Francon komedialliset kyvyt on jo nähty ainakin Pineapple Expressissä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jei juontajille \o/!
Tiistaiaamun höpinöitä: Minua jotenkin pelottaa se Boylen 127 Hours.. Haluanko oikeasti nähdä, miten joku raukka jää vuorelle jumiin ja puree oman kätensä irti (tms.)? Pakko vain totutella ideaan.

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Kivat valinnat :) karismaattisia ja ihania kun ovat molemmat, ja osaavat olla hauskoja!

Marja kirjoitti...

cinefiliaa: Mua myös epäilyttää, miten vatsa kestää sen yhden kohtauksen katsomista *hrrr*.

Päivi: Kun luin uutisen olin aika pölmästynyt ja epäileväinen, mutta kun asiaa hetken pohdiskeli aloin tosiaan innostua! Ei pidä jämähtää tiettyyn ajattelumalliin.

Anna kirjoitti...

Niin, en tiedä onkohan koskaan juontaja saanut parhaan miespääosan palkintoa : -) Saa nähdä.

Ennen vihasin Hathawaytä, mutta nykyään hän on mielestäni aikuistunut ja rauhoittunut, saattaa olla ihan nuorekas ja hauska parivaljakko juontamaan Oscareita.

Marja kirjoitti...

Enpä minäkään ollut Hathawaysta kovin innostunut naisen Disney-kaudella, mutta onhan hän osoittautunut aika monipuoliseksi lahjakkuudeksi :).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews