11.1.2012

Podcast pick - Extra Hot Great

Edit: 1.10.2012.
Surukseni tämäkin podcast tuli tiensä päähän, mutta podcastin tekijät ovat suunnittelemassa uutta, PreviouslyTv -nimistä podcastia, jonka tulemisesta lupaavat tiedottaa pian.

Pikän kuivan kauden jälkeen löysin viimein uuden podcastin jota en poistanut heti ensimmäisen jakson jälkeen kuuntelulistalta. Extra Hot Great täyttää yhden lempikriteerini podcasteille: Uutta materiaalia usein, jopa päivittäin! Samalla Extra Hot Great täyttää myös yhden inhokkikriteerini: Viikottaisten pitkien jaksojen lisäksi on tarjolla lyhytä muutaman minuutin pituisia jaksoja, joka ovat todellinen (€*@$*§!!) slap in the face. On raivostuttavaa, että mielenkiintoiset minisodit loppuvat heti alkuun päästyään.


Extra Hot Great muistuttaa myös toista tämän hetkistä lemmikkipodcastiani, Pop Culture Happy Houria. Podcastin tekijöillä (Tara Ariano, Joe Reid ja David T. Cole) on hyvä huumorintaju ja miellyttävä "radiopersoonallisuus" joten heitä on mukava kuunnella, seikka jonka puutteesta olen hylännyt monet podcastit, vaikka aihealue olisikin hyvä. Extra hottilaiset keskustelevat pop-kulttuurista ja omana segmenttinään podcastissa kuuntelijat voivat asettaa ehdolle lempisarjojensa jaksoja, jotka tämä raati joko hyväksyy tai hylkää EHG kaanoniin. Piristysruiske talven harmauteen.

Tässä linkki podcastin iTunes -sivulle ja tässä linkki blogiin.Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews