29.12.2011

Amerikan tv-uutuuksia (talvi 2012)

Vasta kun edelliset uutuussarjat ovat päässeet kunnolla käyntiin (tai peruttu heti alkuunsa, kuten The Playboy Club ja Charie's Angels), ovat seuraavat uutuudet jo tulossa ensi-iltaan Yhdysvalloissa.

House of Lies   8.1.   Traileri
Marty Kaan (Don Cheadle) johtaa liikejohdon konsulttifirmaa, jonka työntekijät eivät suuremmin välitä siitä, millaisia keinoja he käyttävät päästäkseen haluttuun lopputulokseen. Sarjassa mukana myös loistavan Veronica Mars -tv-sarjan tähti Kristen Bell ja luultavasti ainoa syy miksi katsastan sarjan.
The Firm   8.1.  Traileri
The Firm -sarja on jatkoa John Grishamin romaanille ja vuoden 1993 The Firm -elokuvalle ja sijoittuu kymmenen vuotta eteenpäin niiden tapahtumista. Mitch McDeere (Josh Lucas) ja hänen vaimonsa ovat viettäneet viimeiset kymmenen vuotta todistajasuojeluohjelman huomassa ja aikovat viimein palata normaaliin elämäänsä. Ikävä kyllä näyttää siltä, ettei Mitchin uudellakaan työnantajalla ole puhtaita jauhoja pussissaan. Itse John Grisham on ollut mukana kehittelemässä sarjan juonikuvioita.
Are you there, Chelsea   11.1.  Traileri
70's Showsta tuttu Laura Prepon on Chelsea, suorasanainen nuori nainen ja jonka hahmo perustuu löyhästi sarjassa Chelsean siskoa näyttelevän Chelsea Handler elämään ja tämän kirjoittamaan kirjaan. Prepon on hauska, mutta ainakaan traileri yksistään ei saisi minua katsomaan sarjaa. Ehdoton vikatikki oli palkata Handler sarjaan, sillä naisen näyttelijäkyvyt vaikuttavat olemattomilta.
The Finder  12.1.   Traileri
Toimiessaan sotilaspoliisina Irakissa Walter Sherman (Geoff Stults) oli tunnettu siitä, että tämä kykeni löytämään mitä vain. Ikävä kyllä, eräs pommi löysi hänet ensin. Herättyään kahden kuukauden jälkeen koomasta, ilmenee että Walterin kärsimä aivovaurio näyttää vahvistaneen miehen luontaista kykyä. Sarjassa mukana myös karhumainen Michael Clarke Duncan.
Alcatraz  16.1.  Traileri
Tämä on uutuussarjoista se, jota olen odottanut kaikkein kiihkeimmin ja se vaikuttaa takuuvarmalta J.J. Abrams tuotannolta. Miehen tuottamassa uutuussarjassa etsivä Rebecca Madsen (Sarah Jones) tutkii raakaa murhaa, jonka syyllinenkin on tunnistettu sormenjälkien perusteella. Ongelmana on se, että rikollinen on vuosikymmeniä aiemmin Alcatrazissa tuomiota kärsinyt ja sieltä kadonnut vanki Jack Sylvane (Jeffrey Pierce). Kun valtion agentti Emerson Hauser (Sam Neill) pyrkii hankaloittamaan Rebeccan tutkimuksia, se vain vahvistaa etsivän motivaatiota selvittää mysteeri. Avukseen hän saa Alcatraz asiantuntijan, Diego "Doc" Soton (Jorge Garcia) ja pian kaksikolle selviää, ettei Sylvane ole ainoa Alcatrazin entisistä asukkaista, joka on palannut kaupunkiin.

Smash   6.2.   Traileri
Smash sijoittuu Broadwayn maailmaan, jossa joukko ihmisiä on tullut yhteen luodakseen alkuperäisen musikaalin Marilyn Monroesta. Keskiössä ovat kaksi naista, jotka pyrkivät saamaan tähtiroolin. Karen (Katharine McPhee) on uusi lahjakkuus, joka yrittää saada jalansijaa raa'assa teatterimaailmassa ja Ivy  (Megan Hilty) on Broadway veteraani, joka huomaa joutuneensa syrjäytetyksi ennakkosuosikin paikalta.
The River   7.2.   Traileri
Hoooly Crapola! Itse en perusta kauhuelokuvista/ sarjoista, mutta tämä herätti kiinnostuksen!
Kun TV-tutkimusmatkailija Emmet Cole (Bruce Greenwood) katoaa Amazonin sademetsään,  päättävät tämän vaimo (Leslie Hope) ja poika (Joe Anderson) lähteä etsimään miestä. Rahoittaaksen matkan nämä suostuvat siihen, että Emmetin ex-tuottaja kuvaa pelastusretkestä dokumentin. Tämä luo sarjalle Blait Witch Project ja Paranormal Activity fiiliksen. Amazonin sydämmestä joukko löytää jotakin, joka hyytää katsojan veren ja nostaa kynsienpurentaprosentin potenssiin kymmenen.
GCB   4.3   Traileri
Amanda Vaughn (Leslie Bibb), joka oli aikoinaan High Schoolin Queen Bi**h, joutuu palaamaan avioeronsa jälkeen teini-ikäisen tyttärensa kanssa vanhaan kotikaupunkiinsa ja kohtaamaan vanhat "vihollisensa". Vaikka Amanda onkin muuttunut nainen, eivät hänen entiset uhrinsa ole vakuuttuneet. Cat fight!! Sarjassa mukana myös tasku-Venus Kristin Chenoweth Amandan suurimpana vihm... naisena.Missing   15.3.   Traileri
Innostusta laimentavasta trailerista huolimatta sarjan premissi on kiinnostava. Entisen CIA agentti Rebecca Winstonen (Ashley Judd) poika (Nick Eversman) kidnapataan Italiassa ja nainen lähtee kidnappaajien perään käyttäen hyväkseen entisen ammattinsa oppeja. Luvassa on ainakin Vespa takaa-ajoja ja räjähdyksiä (no ainakin trailerissa  oli neljä). Mukana myös Uusi-Seelantilaiskomistus Cliff Curtis sekä Sean Bean.
Touch  19.3.   Traileri
Tämä vaikuttaa ERITTÄIN lupaavalta, varsinkin kun sarjan pääosassa on Kiefer Sutherland, jonka hahmo tajuaa autistisen poikansa (David Mazouz) kykenevän ennustamaan tulevia tapahtumia numeroiden avulla. Sarjan on luonut Heroes sarjan isä Tim Kring, joten toivoa sopii, ettei tämä Touch kärsi samaa kohtaloa, kuin ensimmäisen loistavan kauden jälkeen syöksykierteeseen joutunut Heroes.


3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Tuota Alcatrazia tässä itsekin malttamattomana odottelen alkavaksi. Traileri näytti hyvältä ja lukemani jututkin sitä kovasti ylistivät, joten eihän se voi silloin mitenkään huono olla. Eihän?

Marja kirjoitti...

Ei saa olla huono!

Pia kirjoitti...

The River ja Touch herätti kyllä mielenkiinnon, mietin vain että mitenhän tuon ensimmäisen kohalla tollasta "käsivarakamera"-kuvaa jaksaa kattoa kokonaisen sarjan verran...ettei ohjaaja nyt innostunu Paranormal Activityn teosta vähän liikaa... jää nähtäväksi :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews