26.1.2012

Trailer trash - Iron Sky

Jo monta vuotta tuotannossa ollut Iron Sky on todellinen sosiaalinen projekti. Miehet Energia Productions yhtiön takana tulivat ensin tunnetuksi hauskoista Star Trekiä parodioivista lyhytanimaatioistaan ja myöhemmin täyspitkästä elokuvasta, Star Wreck: in the Pirkinning, joka toteutettiin amatöörinäyttelijöillä ja resursseihin nähden vaikuttavilla erikoisefekteillä.

Usean vuoden tuotannossa olleen Iron Skyn tekemiseen on voinut päästä mukaan  Wreckamovie -nettiyhteisön kautta kuka tahansa. Ihmiset ovat voineet toteuttaa elokuvaan kaikkea ääniefekteistä ekstrana toimimiseen ja ideoiden jakamiseen. Energia Productionsin isoin ja vaikuttavin tuotos on toteutettu kansainvälisillä näyttelijöillä ja sitä on kuvattu Saksassa ja Australiassa.

Elokuvan juoni on seuraava:
Toisen maailmansoden lähetessä loppua Natsijoukko onnistui pakenemaan avaruuteen ja perustivat kuun pimeälle puolelle tukikohdan. Siellä heidän suunnitelmansa oli rakentaa valtava sotakoneisto ja lopulta vallata maa. Vuonna 2018 Renate Richter (Julia Dietze) ja Klaus Adler (Götz Otto) lähetetään maahan salamurhaamaan Yhdysvaltojen presidentti ennen kuu-Natsien hyökkäystä, mutta pian Renate alkaa epäillä suunnitelman oikeellisuutta.

Iron Sky tulee ensi-iltaan Berliinin elokuvafestivaaleilla (9-19.2.) ja Suomessa 4.4.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews