2.2.2012

Trailer trash - The Hunger Games #3

The Hunger Games on saanut kolmannen elokuvatrailerinsa ja nälkä vain kasvaa ensi-illan lähetessä. Tuntuu uskomattomalta kuinka samankaltainen Nälkäpelien maailma on elokuvan tekijöiden visualisoimana, kun se oli omassa mielessäni kirjoja lukiessani. Ennen ensi-iltaa ehdit myös lukea Suzanne Collinsin kirjatrilogian ensimmäisen osan, johon elokuva pohjautuu, jos et ole sitä tehnyt vielä tähän mennessä. Voin suositella lämpimästi!


Odotusarvo:
Ensi-ilta 23.3.2012
Ohjaus: Gary Ross
Näyttelijät: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Stanley Tucci, Woody Harrelson

4 kommenttia:

franz kirjoitti...

Suosittelen kanssa kirjaa! Luin sen vähän epäillen mutta lopulta juoni vei mukanaan. Oikein viihdyttävä.

Marja kirjoitti...

Jei! Hienoa, että luit kirjan ( kirjat?) huolimatta alkuperäisistä epäilyksistäsi :).

Traileririnki kirjoitti...

Ja minullapa kävi niin päin että törmäsin leffan trailereihin oman pikku blogini kanssa. Heti kohta (en siis ihan heti) tajusin että suuri osa trailereista on fanien tekemiä - osa siis tehty jo reilusti ennen elokuvatuotantoa.. Pakkohan tämä kirjakin oli kaivaa esiin ja ottaa selvää mikä siinä viehättää. Traileriringillä nyt ei kyllä ole aikaa kirjoja lukea sen enempiä kuin katsella elokuviakaan mutta latasin Collinsin The Hunger Gamesin aidiobookina.. Maailma vei kyllä äkkiä mennessään, enää en niin ihmettele...

Marja kirjoitti...

Äänikirjat ja podcastit on kyllä kiireisen/ liikkuvan ihmisen pelastus! Collinsin kirjat on todella koukuttavia. Ite ahmin koko trilogian ennätysvauhdilla... taisi mennä vajaa viikko.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews