11.8.2011

Amerikan tv-uutuuksia (syksy 2011)

Yhdysvaltojen televisiotarjonta on runsasta ja taistelu parhaasta time-slotista on veristä. Kanavat vyöryttävät taas syksyllä uusia kokelaita tv-ruutuun, joista toivottavasti mielenkiintoisimmat pysyvät televisiossa ja päätyvät levitykseen myös Suomeen.

Ringer Traileri (13.9.)
Toivoisin kovasti, että Sarah Michelle Gellaria onnistaisi, sillä come on, sehän on Buffy, mutta tämä ei herätä erityisesti innostusta. Sarjassa Gellar näyttelee kaksoisroolin kaksoissiskoina. Bridget, joka on rikollisliigan jahtaama, ottaa sisarensa Siobhanin henkilöllisyyden tämän kadottua mystisesti. Pian Bridget huomaa, että myös Siobhanin elämässä piilee mysteeri.

The Secret Circle Traileri (13.9.)
Tämä sarja perustuu Vamppyyri Päiväkirja -kirjojen kirjoittajan (toistoa-toistoa) toiseen kirjasarjaan ja se kertoo Californiasta New Salemiin (puh-LEEZ!) muuttavasta Cassiesta (Brittany Robertson), joka saa tietää kuuluvansa noitasukuun. Ja tottakai mukana on myös mystinen nuorukainen (Thomas Dekker) *yrittää-kuulostaa-sarkastiselta-mutta-aikoo-silti-katsastaa-sarjan*.

The Playboy Club Traileri (19.9.)
60 -luvulle sijoittuva sarja kertoo legendaarisesta Hugh Hefnerin Playboy Clubista, jonka vetonaulana olivat Playboy "puputytöt". En tiedä pitäisikö tätä sarjaa ajatella naisten voimaannuttamisena vai kiristellä hampaitani.

New Girl Promo (20.9.)
Näin tämän sarjan promon ravenwavesin blogissa ja ihastuin oikopäätä. Itse en ole mikään fanaattinen Zoooooey (Zooey Deschanel) fanityttö, mutta tämän sarjan promo vei sydämeni! Zoooooeey on sarjassa tapansa mukaan MPDG, joka koettaa päästä yli ex-poikaystävästään ja löytää asunnon kolmen sinkkumiehen, Nickin (Jake M. Johnson), Schmidtin (Max Greenfield) ja Coachin (Damon Wayans Jr.) luota. Kattokaa nyt jo toi promo, se on IHANA!
Unforgettable Traileri (20.9.)
Poppy Montgomery on Carrie Wells, entinen poliisi, jolla on harvinainen kyky, hyperthymesia jonka vuoksi hän muistaa kaiken ikinä näkemänsä, kokemansa ja lukemansa. Tämä on siis todellinen syndrooma, vaikka se kuulostaakin fantastiselta. Carrien entinen työkumppani pyytää tätä liittymään murharyhmäänsä auttamaan erään rikoksen ratkaisemisessa. Tietysti taustalla tulee olla henkilökohtainen draama, sillä Carrie koettaa samalla löytää siskonsa murhaajan.

Revenge Traileri (21.9.)
Whoo! Älkää vain suututtako Emily VanCampia! Sarja perustuu löyhästi Alexandre Dumasin kirjaan, Monte-Criston kreivi ja keroo Emily Thornesta (VanCamp), joka päättää kostaa ihmisille, jotka tuhosivat hänen perheensä.

Charlie's Angels Traileri (22.9.)
Nämä enkelit eivät ole mitään pyhimyksiä, sillä jokaisella heistä on rikosrekisteri. Neidot saivat kuitenkin uuden mahdollisuuden salaperäisen Charlien palkattua nämä työskentelemään hänelle. Myös Bosley on saanut uudistuneen ulkomuodon. Uusi traileri nostaa odotuksia (hieman). Aikaisempi versio sai sarjan näyttämään aivan The Hills ja Havaiji 5-0 sekoitukselta ...*hrrr*

Person of interest Traileri (22.9.)
J.J. Abramsin ja Jonathan Nolanin käsikirjoittamassa sarjassa Finch, (Michael Emerson) salaperäinen miljardööri on luonut tietokoneohjelman, joka pystyy ennustamaan tulevat rikosten uhrit. Avukseen hän palkkaa entisen CIA agentti John Reesen (James Caviezel) auttamaan näiden rikosten estämisessä. Sarja on kuulema niin hyvä, että CBS siirsi sen CSI -sarjan kultaiselle lähetyspaikalle, jota sarjakonkari oli hallinnut viimeiset 10 vuotta. Saa nähdä pystyykö uutukainen vastaamaan sille asetettuja odotuksia.
A Gifted Man Traileri (23.9.)
Sarja kertoo Michael Holtista (Patrick Wilson), itsekeskeisestä kirurgista, joka elää leveästi rikkaiden asiakkaidensa ansiosta. Michael alkaa kuitenkin kyseinalaistamaan elämäänsä, kun hänen kuollut ex-vaimonsa (Jennifer Ehle MISS BENNET!) ilmestyy tälle, pyytäen miestä työskentelemään tämän ilmaisklinikalla.

Pan Am Traileri (25.9.)
Jo toinen 60 -luvulle sijoittuva uutuusdraama kertoo lentoemännistä ja kapteeneista, jotka työskentelivät tuon ajan hohdokkaimmalle lentöyhtiölle, Pan Amille. Näyttelijäkaartiin lukeutuu myös Christina Ricci. "Kultaiseen menneisyyteen" sijoittuva sarja on luultavasti saanut  siivet alleen Mad Menin innoittamana.

Terra Nova Traileri (26.9.)
Spielbergin tuottama Terra Nova on viimen päässyt tuotantohel.. himskutista televisioon saakka, jei! Vuonna 2149 ihmiskunta on viimein tehnyt sen, mitä olemme jo pitkään yrittäneet, eli pilanneet maapallon. Pelastaakseen ihmiskunnan tiedemiehet ovat kehittäneet laitteen, jonka avulla ihmiset voivat matkustaa 85 miljoonaa vuotta ajassa taaksepäin. Mennyt maailma ei ole kuitenkaan pelkkä paratiisi, sillä muistattehan sen pienen seikan nimeltä DINOSAURUKSET? 

2 Broke Girls Traileri (26.9.)
Tämä vaikuttaa yllättävän hauskalta! Sarja kertoo kahdesta tarjoilijasta, Carolinesta (Beth Behrs), joka on yhtäkkiä vararikkoon joutunut hemmoteltu perijätär ja Maxista (Kat Dennings), joka on "työväenluokkaan" kuuluva, teräväkielinen nuori nainen. Girl-bonding!
Hart of Dixie Traileri (26.9.)
Nuori New Yorkilaislääkäri Zoey Hart suuntaa vuodeksi Alabamalaiseen pikkukylään hoitamaan sen lääkärivastaanottoa ja kohtaa mm. vastahakoisen työkollegan, myrkkykielisen Southern Bellen, Alligaattorin ja muutaman komistuksenkin. Sarja vaikutti promo-videon perusteella ihan mukiinmenevältä viihteeltä.

Man Up Traileri (18.10.)
Sarja on kuin Big Bang Theory, jos sen mieshahmot olisivat vähemmän älykkäitä, (hieman) onnekkampia naissuhteissaan ja vähemmän hauskoja. Sums it up pretty well....

Grimm Traileri (21.10.) Innostus satujen käytöstä elokuvien aiheina on levinnyt myös televisioon kahdella uudella sarjalla. Murharyhmäetsivä Nick Burckhardt (David Giuntoli) saa selville, että hän on Grimm nimisten metsästäjien jälkeläinen. Grimmeillä on kyky havaita tavallisten ihmisten joukossa piilottelevat yliluonnolliset hahmot ja metsästäjien tehtävänä on suojella ihmisiä näiltä.

Once Upon A Time Traileri (23.10.)
Lost -sarjan käsikirjoittajat ovat luoneet sarjan, joka tapahtuu kahdella tasolla (no duh! Mitä muuta voisi odottaa Lostin tekijöiltä?) todellisuudessa ja "satumaassa". House Md. sarjasta tuttu Jennifer Morrison ajautuu Storybrooke -nimiseen kaupunkiin, jossa satujen hahmot elävät rinnakkaistodellisuudessa, muistamatta kuitenkaan todellisia henkilöllisyyksiään.


5 kommenttia:

ravenwaves kirjoitti...

Ringer, New Girl ja Grimm kiinnostaa eniten. Ainiin, nimessä on muuten v, ei r :D (ravenwaVes)

Marja kirjoitti...

Voi tsöösis :D! Mä oon tainnut kirjoittaa sen aina väärin! Soowii, korjataan :)!

ravenwaves kirjoitti...

Haha, ei se mitään :D

bubble kirjoitti...

Kiintoisa listaus, kiitos!

Zooey-hässäkkä kiinnostaa ja ehkä Pan Am ja Once Upon A Time myös, vaikka tuskin nyt ihan heti alan mitään näistä seuraamaan kun edellisiäkin on työn alla niin pirusti :D Terra Novalle jostain syystä repesin. Mutta saattaisihan se toimiakin?

Ainii, ja sulta puuttui listalta H+ ;) Tosin mä en tiedä koska se oikeastaan alkaa. Enkä mä tiedä kannattaako sitä odottaa minkään muun kuin Samulin takia. http://www.facebook.com/HplusTheDigitalSeries

Marja kirjoitti...

bubble: H+:ssaa kyllä odotan, mutta sain jostain sellasen kuvan, että sen onkin web-sarja. No worries, Vauramon vuoksi katon sen, löytyy se mistä sitten vaan... *hyminää*.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews