12.1.2013

HIGH-larious - Valkoinen talo ei kannata Kuolemantähden rakentamista

Yhdysvalloissa Valkoinen talo perusti muutama vuosi sitten We the People -portaalin, joka vastaa suomalaista Kansalaisaloite palvelua. Tavalliset kansalaiset voivat luoda adressin lakialoitteesta ja jos aloitteen allekirjoitusmäärä ylittää tietyn rajan, lähetetään se harkittavaksi sille hallintohaaralle jonka alaisuuteen aihepiiri kuuluu.

Arvattavasti asiallisten aloitteiden joukkoon mahtui myös humoristisia aloitteita, mutta Valkoista taloa, tai ainakaan Paul Shawcrossia, joka on Valkoisen talon tiede- ja avaruushallinnon päällikkö, ei voida syyttää huumorintajun puutteesta.

Yksi kansalaislakialoite vaati että hallinto varaa budjettiin varoja Star Wars Kuolemantähden rakentamiselle vuoteen 2016 mennessä. Tämä loisi lisää työpaikkoja, parantaisi puolustusvoimia ja vahvistaisi Yhdysvaltojen ylivoimaa avaruudessa.

Paul Shawcross kirjoitti virallisen vastauksen miksi Kuolemantähden rakentaminen ei ole hallinnon suunnitelmissa. Tärkeimpänä syynä se, että arvioitu summa rakenushankkeelle olisi 850.000.000.000.000.000 dollaria ja miksi rakentaa moinen ase, joka pystytään tuhoamaan yhdellä hävittäjällä.  Shawcross totesi myös, ettei hallinto tue planeettojen räjäyttämistä. Shawcross jatkoi vastinettaan kirjoittamalla kaikista niistä edistysaskelista, jotka todistavat, että me itseasiassa elämme jo tulevaisuudessa.

Shawcross, call me maybe?


1 kommentti:

Eeva kirjoitti...

Mahtava! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews