27.1.2013

Doctor Who 50-vuotisjuhlajakso kerää kaikki tohtorit yhteenBirminghamMailin mukaan käsikirjoittaja ja tuottaja Stephen Moffat on viimeistelemässä Doctor Whon 50-vuotisjuhlajaksoa, jossa tullaan näkemään kaikki Tohtorin 11 inkarnaatiota, jopa kolme tohtoria, joiden näyttelijät ovat jo poistuneet tästä maailmasta. William Hartnell, Patrick Troughton ja Jon Pertwee tullaan näkemään flashback -kohtauksissa.

Christopher Eccleston, vuonna 2005 uudelleenkäynnistetyn sarjan ensimmäinen tohtori (tohtori nro. 9), joka oli aiemmin ilmoittanut jäävänsä pois erikoisjaksosta, on nyt luvannut harkita asiaa uudelleen. Toivon että Ecclestone taipuu mukaan, sillä muutoin koko idea menettää mielestäni merkityksensä ja minulle hän on se ensimmäinen oikea tohtori.

Tohtorin kumppaneita ei jaksossa tulla näkemään. Poikkeuksena mahdollisesti Alex Kingston River Songina, joka tuo kaikki tohtorit lopulta yhteen. Nykyinen, yhdestoista tohtori Matt Smith ei ainakaan tunnusta tietävänsä jakson juonesta mitään, mutta lupaa että tiimi tulee tekemään siitä sarjan kaikkien aikojen mahtavimman jakson.

1 kommentti:

Reta kirjoitti...

Oi, tämäpäs on ilouutinen! Toivottavasti Eccleston päättää tulla jaksoon, hän on myös minun eka doctor. Yhden kauden ihme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews