17.10.2010

Podcast pick - Take Two!

Jim Dee ja Bob Whiteford (jonka ääntä kuunnellessa mieleeni tulee aina Woody Allen) eivät juurikaan keskustele ohjelmassaan viimeisimmistä blockbuster -elokuvista, vaan he painottavat enemmän Hollywoodin kulta-ajan näyttelijöihin ja elokuviin. Jos siis pidät elokuvista, joita on tehty jo ennen vuotta 1990, saatat nauttia tästä rauhallisesti etenevästä elokuva-aiheisesta keskusteluohjelmasta.

Tässä linkki Podcastiin.

8 kommenttia:

CountCthulhu kirjoitti...

Onpas prameen näkönen tämä uusi paikkasi. Eikä mainoksia missään. Pitäsköhän minunkin harkita muuttoa tänne...

Marja kirjoitti...

Just se oli viimeinen oljenkorsi, kun meni hermot vilkutteleviin mainoksiin. Jo pari kuukautta sitten perustin tämän blogin, mutta en sille oikeastaan tehnyt mitään kun oli suuria hyvästijättö vaikeuksia. Vasta kun yksi lukija mainitsi häiritsevistä mainoksista päätin, että nyt tuli lopullisesti lähtö.

Pia kirjoitti...

mainokset blogeissa on kyllä pirullisia, etenkin vilkkuvat, kun huomio kiinnittyy häiritsevästi ainoastaan niihin.
Uuteen blogiin tottuu nopeesti, nimim. muuton itsekin tehnyt....tosin bloggerista wordpressiin xD
Toivon mukaan ei enää löydy parempaa alustaa ja ole sama rumba edessä

Marja kirjoitti...

Kyllä vaan! Olin pitkään kolmen vaiheilla, Bloggerin, Vuodatuksen ja Wordpressin. Tänne sitten päädyin pitkän empiirisen tutkimuksen seurauksena ;).

Joku kirjoitti...

Ensinnä, onneksi olkoon, vaikutat kotiutuneen tänne uusille kulmille mukavasti, ja näyt saaneen myös paljon uusia kommentoivia kavereita. ;-)

Toiseksi, sinähän olet ihan tulessa, 42 (hmm) kirjoitusta yhdessä lokakuussa! :-)

Kolmanneksi, olisin kommentoinut ennenkin, mutta en oikein tiennyt, mistä aloittaisin, enkä toisaalta meinannut pysyä vauhdissa mukana. ;-) Aloitetaan nyt tästä, uusien maisemien ensimmäisestä jutusta. Noihin musiikkiaiheisiin pitänee palata vielä erikseen.

Joku kirjoitti...

Neljänneksi, olisi huippua, jos tuohon sivuun saisi vielä listan jutuissa käytetyistä tunnisteista. Niin löytäisi helpommin perille, ja vaikka nyt esimerkiksi minä tiedänkin boom de yadan, ja osaan sen tarvittaessa käsinkin kirjoittaa selaimeen, olisi sekin silti mukava nähdä listattuna. :-)

Marja kirjoitti...

Allrighty. Tuunaan tällä viikolla, kun on kuitenkin pyytäjänä ensimmäinen sarjakommentaattorini :).

Joku kirjoitti...

Lol, tunnustan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews