28.3.2012

Hunger Games kilpailun voittajat!


Vaikka jossain vaiheessa ajattelin, että saamani 10 Matkijanärhi -pinssiä tulevat kivasti riittämään kaikille osallistujille, niin loppuvaiheessa tulikin pieni kiritys osallistujamäärissä.

Nettisivuilla osallistuja oli 11 ja sähköpostitse osallistui 18. Olen edelleenkin erittäin pahoillani siitä, että jostain mystisestä syystä jotkut eivät halutessaankaan pystyneet osallistumaan blogikommentin kautta. (Joku epäili kyseessä olevan nettiselain kohtainen ongelma.) Joka tapauksessa arvonta on nyt suoritettu ja pinssi lähtee seuraaville henkilöille:

Ville Mansikkaniemi  
Defying Gravity
Tiramisu
Hapsu
Reetaleena Rissanen
Timo Koivunen
Tiinanen
Iida
Viivi .
Maru

Onnea voittajille!
Laittakaa minulle 2.4. mennessä sähköpostitse (entertainingorelse@gmail.com) osoitteet, joihin voin toimittaa pinssit. Jos en kuule teistä tuohon mennessä arvon lunastamattomat pinssit uudelleen.
 

3 kommenttia:

Paivi [Filmitahti.fi] kirjoitti...

Kyllä mulla on ihan mahdottoman huono tuuri arvonnoissa =D En tunnu voittavan mitään ikinä, oli arvonta kuin arvonta. Ihana pinssi olisi ollut (kateellisen mutinaa). Onnea muille voittajille :)

defying gravity kirjoitti...

Jee! Voitto kotiin! Kiitti kivasta arvonnasta. Laitoin sähköpostin menemään.

Marja kirjoitti...

Voi vitsi Päivi! Mulla myös tunnetusti törkeän huono arpaonni, joten saat sympatiani täydestä sydämestäni. Alkuun tosiaan ajattelin, että no, kohtahan kaikki osallistujat saavat pinssit, niin ei kukaan jää tyhjin käsin, mutta sitten tuli tuo loppukiri.

defying gravity: Kiitokset sinulle osallistumisesta :).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews