2.4.2012

The Newsroom - uutuus Aaron Sorkinilta

HBO (Sopranos, Game of Thrones, True Blood) ja käsikirjoittaja Aaron Sorkin (West Wing, Studio 60, The Social Network). Nämä kaksi nimeä erikseenkin lupaavat yleensä laadukasta viihdettä ja kun ne yhdistetään HBO:n uutuussarjassa, se aiheuttaa minussa kuolausreaktion. The Newsroom kertoo 24/7 uutiskanavasta, sen henkilöstöstä ja pääosaa, uutisankkuri Will McAvoyta näyttelee indysuosikki Jeff Daniels. Traileri vaikuttaa taatulta Sorkin tuotannolta.

Sarjan aloituspäivämäärää ei ole julkistettu, mutta keskusteluissa on veikkailtu kesä-heinäkuuta.Trailerissa McAvoyn kokema napsahdus muistuttaa minua suuresti Studio 60:n pilottijaksoa, Aaron Sorkinin edellistä tv-tuotantoa. Näkiköhän kukaan tätä loistosarjaa, joka alkoi loistavasti, mutta kompuroi ensimmäisen (ja viimeisen) kautensa loppuun kovin epätasaisesti.

2 kommenttia:

Traileririnki kirjoitti...

En tiedä onko niin sopivaa sanoa, mutta yhdyn kuolausreaktioon ;P

Olen ollut koukussa Sorkineiden (en tiedä voiko sitäkään ihan noin sanoa) tuotantoon West Wingin ajoista lähtien ja olikin todella mukava yllätys että kyseinen sarja uusittiin Suomi-tvllä.

Muistelisin kyllä aloittaneeni tuon Studio 60 sarjan, (eikös siinä ollut Matthew Perrykin) mutta jotenkin se hiipui vai loppuiko se peräti yhteen kauteen?!?!?

Oliko siis jo tietoa että joku kotimainen levittäjä olisi tarttunut tähän sarjaan??!! Täytynee tsekata tämä parilta kaverilta... Mutta odotellaan - toivottavasti ei ole samanlainen pettymys kuin The Pacific-sarja oli henk.koht tasolla...

Marja kirjoitti...

Ihan sopivaa puhua kuolaamisesta, kun Sorkin on kyseessä :). Omistan itse West Wingin kaikki kaudet DVD:llä ja niitä katsellaan sopivin väliajoin. Mä rrrrrakastan sitä sarjaa!

Studio 60 (kyllä, Perry oli pääosassa Wet Wing alumnin Bradley "Josh Lyman" Whitfordin kanssa) päättyi tosiaan heti ekaan kauteen. NBC teki sentään "kiltisti" ja antoi Sorkinin kirjoittaa sarjalle kohtuu toimivan päätöksen, vaikka muuten juoni alkui loppua kohden hapuilla aika pahasti.

Ei vielä tietoa olisiko kukaan suomeen tuomassa (ehkä tuo Yle 2, joka noita HBO sarjoja maahan tuo?), kun HBO:kaan ei ole vielä julkistanut aloituspäivää. Noh, suomessahan tapana odotella aina ikuisuus, "et mites muut tykkää"...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews