15.4.2012

The Legend of Korra - Uusi Avatar

Jäin muutama vuosi takaperin koukkuun Nickelodeon -kanavan tuottamaan sarjaan Avatar: The Last Airbender. Aluksi luulin sarjan olevan vain uusi Pokemon, tai mitä ne lapset nykyään katsovatkaan, mutta sitten ihan oikeat aikuiset alkoivat hehkuttaa sarjaa ja pakkohan se oli katsastaa. Enemmän hehkutusta ja ensimmäisen sarjan juonesta täältä.

Nyt sarja on saanut jatkoa, joka sijoittuu kaksi sukupolvea myöhempään aikaan. Aang, edellinen Avatar on kuollut ja hänen reinkarnaationsa on nuori Vesiheimon nainen Korra (äänenä Janet Varney). Luonteeltaan hän on seesteisen Aangin vastakohta; temperamenttinen ja lyhytjännitteinen. Korra on jo oppinut hallitsemaan kolmea elementtiä, maata, vettä ja tulta, mutta tuulielementin hallinta tuntuu olevan hänelle lähes mahdottomuus. Avatar on ainoa, joka kykenee hallitsemaan kaikkia neljää elementtiä ja viimeisen elementin opettajaksi Korra saa Aangin nuorimman pojan, Tenzinin (äänenä J.K. Simmons), jolla on myös velvollisuuksia Tasavalta metropoliksen lainhaltijana.


Uusi sarja alkoi Yhdysvalloissa eilen 14.4., mutta sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa oli jo vuodettu netiin. Nelonen toi ensimmäisen sarjan aikoinaan suomen televisioon, ehkäpä myös uuden?

Traileri

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana sarja :) <3 katoin. Toki alkuperäset oli parempia vaikka tykänny niistä hahmojen suhteista. Oisivat ihan päälaellaan suhteet kummassakin sarjassa jos oisin ite saanu päättää.

Marja kirjoitti...

Uusi Avatar sarja on ihan kiva, mutta ei yllä lähellekään Avatar Angin seikkailuja. Koska Korran sarjan on alusta alkaen suunniteltu olevan lyhyempi, kuin Angin sarjan, on hahmojen ja tarinoiden kehittymiseen vähemmän aikaa ja näin Korran maailman hahmot jäävät etäisimmiksi.

Parasta ovat flash back katsaukset Aikuisesta Angista :)!

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tuo taida tulla Suomeen. Sääli, jää kielitaidottomalta kokonaan väliin. Kun olisi edes laillinen tekstitetty versio :(

Anonyymi kirjoitti...

hyi yäk en tykännyt legend of korrasta yhtään, minulla oli suuret odotukset atla:n loputtua uudesta avatarista mutta petyin suuresti, mielestäni lok:sta puuttui atla:an verraten (mitä ei varmaan saisi tehdä vaan aloittaa sarjan katsominen ihan omana juttunaan) hahmokehitys, kunnon juoni ja tarinan kertominen sujuvasti oli surkeimmillaan. Liikaa politiikkaa ja korran itsekeskeisyyttä, sekä korran shippausta kaikkien kanssa ilman kunnon tunnepohjaa pilasi minulta korra-hahmon kokonaan, en tykkää.. :( Lopun korrasami-canonshippi tuli ihan seinän takaa, eivätkä he sovi minusta pariksi yhtään. Odotin lok:in kirjoittajilta samanlaista upeaa tarinankerrontaa, vähän lisätarinaa atla:an , sekä kunnon hahmokehitystä ja seikkailuntunnetta kuin atla:ssa, mutta petyin kovasti... Toivottavasti ei tule suomi-dubbia ja tuottajat eivät saaneet paljoa rahaa(jäin katkeraksi as you can see..sorry but also no sorries oli polttava tarve jakaa henk.koht. mielipide tästä pettymyksestä..:´D)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews