10.2.2011

Kilpailu - Kaksin karkuteillä -elokuvan kunniaksi

Huomenna on ensi-iltaan tulossa Disneyn kymmenes ja tällä näkymin viimeinen prinsessa elokuva Kaksin karkuteillä, joka perustuu (löyhästi) Tähkäpää -satuun. Elokuvan prinsessa (Mandy Moore /Maria Ylipää) ei tosin ole esikuvansa avuton neitonen, joka vain odottaa tornissa pelastajaansa, eikä elokuvan "sankari" Flynn Ryder ole todellakaan mikään prinssi (Zachary Levi/ Lauri Tähkä). Luvassa ei ole perinteistä satuelokuvaa, vaan hurmaava road-trip.

Kaksin Karkuteillä -elokuvan DVD ilmestyy 8.6.2011!

Huomisen ensi-illan kunniaksi järjestän yhteistyössä Disneyn kanssa kilpailun, jossa arvon kolmelle onnekkaalle Kaunotar ja Hirviö DVD -elokuvan. DVD:llä on klassikkoelokuvan lisäksi myös runsaasti herkullisia ekstroja, joista voit lukea täältä.

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Osallistuaksesi kilpailuun vastaa seuraavaan kysymykseen: Mistä sadusta toivoisit Disneyn tekevän elokuvan? Jätä vastauksesi perustelujen kanssa kommenttilaatikkoon ja anonyymit vastaajat, jättäkää kommenttiinne myös jokin nimimerkki. Kilpailu sulkeutuu torstaina 24.2 klo 19.00.

Nimesi lisätään kahdesti arvontahattuun, jos mainitset kilpailusta blogissasi tai linkittämällä sen esim. Facebookiin.


13 kommenttia:

Sivustakatsoja kirjoitti...

Enpäs osallistu tällä kertaa kilpailuun, mutta miten niin viimeinen prinsessaleffa? Onko Disneyltä sanottu jotain sen suuntaista?

Marja kirjoitti...

Näin on ikävä kyllä. John Lasseter, joka vastaa Disneyn animaatiopuolesta on todennut, että prinsessa sadut ja satuihin perustuvat animaatiot ovat genre, joka on tullut tiensä päähän. Ilmoitus julkistettiin LA ja NY Timesissä juuri ennen Kaksin karkuteillä elokuvan Yhdysvaltojen ensi-iltaa. Disney studiot epäilevät, etteivät prinsessa -elokuvat vetoa nuoriin poikiin. Että näin surullisesti.

Yhtiö ei kuitenkaan sulje täysin pois mahdollisuutta palata satuanimaatioiden pariin myöhemmällä ajankohdalla, mutta näillä näkymin niiden aika on ohitse. Surku...

Harri kirjoitti...

Oi, ihan mahtava palkinto! Kaunotar ja hirviö on muistikuvieni mukaan aivan ihana, vaikka en olekaan sitä kymmeneen vuoteen nähnyt. :D

Disney on jo minusta toteuttanut monet mielenkiintoisimmat sadut animaatioina (tai sitten niistä on tullut mielenkiintoisia, kiitos Disneyn :D), mutta Sakari Topeliuksen Koivu ja tähti olisi todella mielenkiintoinen nähdä valkokankaalla, ja muutenkin se on minusta jotenkin hirveän kaunis satu.

Kahdella äänellä olen siis mukana, blogini sivupalkissa on linkki. (:

tiinanen kirjoitti...

Jee, arvonta! Mäkin tuun mukaan 2 arvalla. Siitä huolimatta, että katsoin Kaunottaren ja hirviön just vähän aikaa sitten. Se on vaan niin pirun hyvä, että ehdottomasti haluaisin sen omaksikin. :)

Oon nyt yön miettinyt vastausta tuohon kysymykseen. Olisi mielenkiintoista ja Aladdinista tehtäisiin elokuva. Animaatiohan siitä jo on.

Kas näin, tämän parempaa vastausta en nyt keksi. Jos saan myöhemmin jonkun neronleimauksen, niin tuun sit kertomaan. (As if...) ;)

Eugen Gurjasti kirjoitti...

On paljon sellasia satuja yms. joita haluisin nähä elokuvina, mutten välttämättä Disneyn toimesta. Mutta nimenomaan Disney-animaatioina ois kiva nähä vaikka kuinka moni Roald Dahlin kirja, ensisijasesti Matilda (tai Noidat).

Pia kirjoitti...

Hö, raapustelin pitkät litaniat, ja ei se näköjään mennykkään perille -uus yritys :D

Lukitsen vastauksen Hannu & Kerttu! Lapsuuden satu joka jääny eniten mieleen, ja ehkäpä siitä sais tietynlaisilla jännitysmomenteilla ihan monipuolisen tarinan (itellä rupes päässä siintämään heti mielikuva :D)

Juuleppi kirjoitti...

Vanhassa Kultainen Aapinen-kirjassa oli lyhyt satu Porsas Urheasta. Google näytti löytävän sadun jos kiinnostaa lukea. Itse tarina on lyhkäinen, mutta olisi hauska sellainen M. Night Shyamalan tyyppinen ratkaisu Disneyltä, jossa tarina on arvoituksellisen jännittävä ja päättyy kliimaksiin kun Porsas Urhea röhkäisee ulko-oven takana vaaniville petoeläimille. Hoho!

Catti kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista nähdä elokuva jostain myyttisestä sankarista, kuten Herculeksesta. Myös Disneyn omat sankarit nykyteknologialla toteutettuna olisi mukavaa nähdä, kuten Roope Ankan seikkailuja. Animaatioiden lisäksi olisi kiva nähdä esimerkiksi Kaunotar ja hirviö nykyaikaistettuna elokuvana.

bobcat kirjoitti...

Adalmiinan helmi on yksi lempisaduistani. Jos joku, vaikkapa sitten Disney tekisi siitä elokuvan, kävisin se mielelläni katsomassa.

Sanna kirjoitti...

Kalevala olisi mieletöntä nähdä Disneyn animoimana... ehkä ilman kuitenkin Disneytettyä loppua :).

Anonyymi kirjoitti...

tiedätkö yhtään milloin kaksin karkuteillä on tulossa suomessa dvdlle? englannikshan se on tulossa kait 29.3. ...?

Marja kirjoitti...

Enpä tiedäkkään, mutta kysäisen asiaa Disneyltä, jos osaisivat/voivat asiaa valaista :).

Marja kirjoitti...

Hei vielä Anonyymi, joka kyselit Kaksin karkuteillä DVD:n ilmestymistä. En ehtinyt tänne laittaa ennen matkaa, mutta Disneyltä informoivat, että on tulossa suomeen myyntiin kesäkuussa. Tarkempaa päivämäärää ei vielä ole... ei jaksaisi odottaa niin pitkään!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews