2.2.2011

Trailer trash - Bridesmaids

Don't knock it till you see it!

Paul Feigin ohjaaman ja Judd Apatowin tuottaman elokuvan on jo huhuttu olevan naispuoleinen Hangover ja siltä se näyttääkin, ainakin trailerinsa perusteella. Annie (Kristen Wiig) lupautuu suunnittelemaan ystävänsä Lillianin (Maya Rudolph) polttarit morsiamen sekalaisen ystäväpiirin kanssa. Naisjoukolla on aiheesta hyvin eriävät mielipiteet, joten ainoa ratkaisu tilanteeseen on, mikäpä muu kuin Las Vegas!

Eniten huvitti Melissa McCarthyn hahmo, joka ei voisi olla kauempana Gilmoren tytöt sarjan Sookiesta.Hilarity ensues, one hopes!

Odotusarvo:


Suomen ensi-ilta: 22.7.2011
4 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Tämähän vaikutti oikeasti hauskalta, yllättäen! Kiitos jakamisesta, nimen perusteella en varmaan olisi muuten edes traileria vaivautunut katsomaan.

Marja kirjoitti...

Joo, mä jätin useat tätä elokuvaa koskevat uutiset lukematta aika pitkään, kunnes yhdessä otsikossa tosiaan luki jotakin tyyliin, "Female version of Hangover". Sitten oli pakko katsastaa :).

ravenwaves kirjoitti...

Voi luoja toi Melissan hahmo!!! Ehkä pakko kattoa jo sen takia :D

Marja kirjoitti...

Vaikka Melissa on helposti tunnistettava näyttelijä, meni mulla silti kolme sekuntia, ennen kuin käsitin kuka hän oli :). Ronskit elkeet 8).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews