3.10.2012

Trailer trash - Movie 43 (NSFW!!!!)

Jo se, että traileri vaatii ilmoittamaan ikäsi jotta pääset katsomaan sen, luulisi olevan tarpeeksi selkeä vihje siitä että se on ehdottomasti NSFW (not safe for work). Tämän katsomisen jälkeen sain etsiä leukaani lattian rajasta. Ei sitä ihan joka päivä pääse seuraamaan vastaavanlaista elokuvaa, jonka nimilista on täynnä vakavasti otettavia tähtiä. Mukana muutama Oscar voittajakin.


Odotusarvo: ????????????  
Yhdysvaltojen ensi-ilta 26.10.

Ohjaus:Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr, Rusty Cundieff, James Duffy, Griffin Dunne, Peter Farrelly, Patrik Forsberg, James Gunn, Bob Odenkirk, Brett Ratner
Pääosissa: Hugh Jackman, Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Richard Gere, Uma Thurman.... ääh, katsokaa lista täältä.

10 kommenttia:

Joku kirjoitti...

Hmm. Kate Winslet sen sanoi.

ravenwaves kirjoitti...

Wtf?!! :D

Marja kirjoitti...

Jokunen: Niinpä sanoi...

ravenwaves: My thoughts exactly 8)!

Joku kirjoitti...

Gerard Butler? :-D

Marja kirjoitti...

Jokunen: joo-OMG-facepalm. Muuten, blogs on TYHMÄ. Kun yritin laittaa sun blogiin kommenttia, se väitti että yritin spämmätä :(.

Joku kirjoitti...

Höh. Tai siis, mitä kirjoitit? (Oliko siinä edes mitään linkkiä?)

Tämä viikko on muutenkin omituinen. Ensin löysin tililtäni muulle ihmiselle kuuluvaa rahaa, tänään sähköpostiluonnoksistani muulle ihmiselle kuuluvan viestin, ja sitten tämä. Mitä seuraavaksi; löydän peilistäni muulle ihmiselle kuuluvan naam... ei saisi ajatella tuollaista tähän aikaan vuorokaudesta. (No niin, hyvää yötä minulle... :-P )

Matriisin asennos o joku vika.

Marja kirjoitti...

Ei mitään linkkejä ja tekstissä ei mielestäni mitään spämmin arvoista. Yritin monta kertaa muutella sisältöä, mutta ei suostunut menemään läpi... We-iiiird! Tehnyt näin muutaman kerran sinun ja Tuopin blogissa. Ehkäpä minä oon spämmi :(... Uuuh, ei pitäisi ajatella moita heti näin aamun aluksi ;).

Joku kirjoitti...

Laitoin palautetta. Linkit eivät kuulemma käy (kerroin, ettei ollut), mutta muuten eivät osanneet sanoa, missä vika. Ensi kerralla, kaappaa kuva.

Tai sitten voidaan vaihtaa (sähkö)postiin. :-)

Robotittomuuspersoonavahvistus:
paceart 69

Marja kirjoitti...

Hyvä, että laitoit robotittomuuspersoonavahvistuksen, muuten olisin voinut luulla spämmiksi ;).

Gute idee. Seuraavalla kerralla jos käy niin, teen ohjeiden mukaan. Laitanko sitten sinulle vai suoraan tekniseen tukeen?

Joku kirjoitti...

No, jos vaikka laitat. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews