22.10.2012

Dallas palaa televisioon

Tääää, tä täää, tä tää tä tä täää täää.... Mikä se oli, mikä se oli? No tietysti kaikkien aikojen melkein ainaskin paras sarjatunnari 80-luvun saippuadraamasarjasta Dallasista. Jopa minäkin muistan sen, vaikka en juuri enempää sarjasta muistakaan. Miksi fanfaarit? No siksi, että Dallas palaa 2.11. alkaen Maikkarille uusin jaksoin perjantai-iltaan klo 21. Sarjan ensimmäinen kausi on 10 jakson pituinen, toista kautta joudutaan odottelemaan vielä jonkin aikaa.



Ewingin veljesten, J.R.:n (Larry Hagman) ja Bobbyn (Patrick Duffy) kireät välit eivät ole lieventyneet vuosikymmenien aikana ja asenteet ovat samat myös seuraavassa sukupolvessa. Bobbyn ja Pamelan adoptiolapsi Christopher (Jesse Metcalfe) on lempeä luonteinen, kun taas J.R.:n poika John Ross (Josh Henderson) tuntuu kasvaneen yhtä kieroon kuin isänsä. Sarjan näkyvin naishahmo Sue Ellen (Linda Gray) on sitä vastoin kehittynyt positiiviseen suuntaan. Entinen J.R.:n kierojen juonien uhri on uudessa sarjassa voimaantunut nainen ja kampanjoi itseään Dallasin kuvernöörin virkaan.

Pian nähdään, onko Texas vielä voimissaan.

1 kommentti:

Tuoppi kirjoitti...

Sen verran legendaarisesta sarjasta on tässä kohdin kyse, että pakkohan se on vilkaista tämä uusi tuleminenkin poikkee... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews