31.1.2011

Ja uusi, uusi Supermies on....

Ei, se ei ole Brandon Routh, joka oli Man of Steel edellisessä Superman Returns -elokuvassa. Eikä se ole Jon Hamm, jonka nimeä pyöriteltiin ympäriinsä, kun huhumylly kertoi, että rooliin etsitään vanhempaa näyttelijää. Christopher Nolan ja elokuvan ohjaaja Zack Snyder kuitenkin puhkaisivat pian ilmat tästä huhusta toteamalla, että Hamm olisi liian "vanha" rooliin.

Uusi Supermies on Henry Cavill, jonka nimi oli listalla jo Superman Returns -elokuvan roolitusvaiheessa, ennen kuin Bryan Singer otti elokuvan ohjaukseensa. Nolan oli harkinnut Cavilia myös aiemmin Batman elokuviensa Bruce Wayneksi. Tämä Brittinäyttelijä on tuttu mm. Tudors tv-sarjan ystäville.


8 kommenttia:

tiinanen kirjoitti...

Oi, Henry Cavill on jotenkin symppis. Ihan vaan siksi, että on ollut Stardustissa, Monte Criston kreivissä ja Tristan & Isoldessa. Uuden Teris-leffan on pakko olla edellistä parempi, sillä edellinen oli superhuono.

Kinogangsteri kirjoitti...

Hieman varauksella suhtaudun tähän tulevaan Terikseen. Sen kun ohjaa hidastuksistaan tunnettu Snyder. Onneksi tuottaja puolella hääri heppu sukunimeltään Nolan. Voi hieman hillitä Snyderiä, mikäli hänen visiointinsa menee överiksi.... :D

Anonyymi kirjoitti...

Woot, kuka on tämä mies? oli ensireaktioni. Nyt muisti alkaa palautua pätkittäin.. Ei herätä mitään suuria tunteita mikä on varmaan ihan hyvä. Näytän peukkua~.

Hih, oon täysin eri mieltä tiinasen kanssa: Singerin Teris oli symppis, niin pirtsakka ja sankarinsa näköinen eli sopivan jäykkä ^_^.

Marja kirjoitti...

tiinanen: Mä taas tykkäsin Singerin ja Routhin Supermiehestä ja aina ihmetellyt, kun se on saanut osakseen niin paljon dissausta.

Kinogansteri: Luotto Nolaniin :).

cinefiliaa: Mä myös tykkäsin Superman Returns elokuvasta. Kiva huomata etten ole ainoa :).

Pia kirjoitti...

Kolmas kausi Smallville-maratoonissa menossa, pohdin tossa yks päivä että vois olla aiheellista kattoa myös leffat... :D
Olen siis jäävi sanomaan kuka rooliin olisi sopivin, mutta ulkonäöllisesti tää on ainakin ihan nappivalinta ;D

bubble kirjoitti...

Henry Henry Henryyyyy <3 :D Mahtia! (Vaikka mua vähän pelottaakin että elokuva tekee hallaa Henkalle, suhtaudun vähän turhan epäluuloisesti aina supersankari-/toimintaleffoihin..)

Marja kirjoitti...

Pia: Mulla jäi Smallville jossain Lexin ja Lanan avioliiton myötä... pitäisi yrittää aloittaa se uudestaan, kun se on kuitenkin jatkunut ruudussa näinkin kauan...

bubble: Jospa tästä tulee Henryn Iron Man (siis se eka, ei se soopainen kakkos osa), eli uran nostatuselokuva, kuten rautamies oli Robert Downey Jr:lle. Toivotaan...

Anna kirjoitti...

Mä en oikeasti pysty innostumaan tästä yhtään. Onneksi nyt sentään sitä ihme steroidihunkkia True Bloodista ei valittu, mutta harvinaisen epäonnistuneeksi kaikki yritykset tehdä Supermanista oikea elokuvasankari ovat jääneet.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews