7.1.2011

Arvostelussa: Saman katon alla (2010)

Holly (Katherine Heigl) ja Messer (Josh Duhamel) joutuvat tosipaikan eteen, kun heidän parhaat ystävänsä kuolevat auto-onnettomuudessa ja jättävät heille testamentissaan 1 -vuotiaan tyttärensä Sophien huoltajuuden. Ikisinkku/teini naistenmies Messer ja uratietoinen ja järjestelmällinen Holly ovat toistensa vastakohdat ja ajatus yhdessä asumisesta tuntuu aluksi mahdottomalta. Molemmat kuitenkin rakastavat Sophieta, joten he päättävät yrittää parhaansa.Saman katon alla on ihan-kiva-mutta-jotain-puuttu -romanttinen komedia. Kyseessä on se vanha tarina; poika ja tyttö tapaavat, poika ja tyttö eivät voi sietää toisiaan. Pojan ja tytön parhaat ystävät kuolevat ja jättävät heille huollettavaksi ainoan lapsensa ja poika ja tyttö rakastuvat ja heistä tulee oikea perhe. Voi ei! Spoileri, spoileri!

Heiglin ja Duhamelin kemiat eivät sytytä valkokangasta tuleen, mutta elokuva on kohtuullisen viihdyttävä pakollisine voi-ei-vauva-teki-numero-kakkosen -kohtauksineen ja vauva on söötti kuin nappi.  Suosittelen sateisen päivän DVD:ksi.
1/2
Vuosi:2010
Ohjaus:Greg Berlanti
Pääosissa:Katherine Heigl, Josh Duhame, Josh Lucas


6 kommenttia:

cinefiliaa kirjoitti...

Hmm.. Heigl ja Duhamel näyttävät kuvissa jotenkin tosi hyvältä pariskunnalta. Kumpikin on niin pitkä ja jotenkin korskea, vai mitä ^_^? Harmi, että elokuva ei sitten onnaa.
Krapulaillan ratoksi? Oh yes~.

Marja kirjoitti...

Mua alkaa tosiaan surettaa Heigelin kyvyttömyys olla näyttelemättä samaa hahmoa elokuvasta toiseen, eli neuroottista, kontrollifriikkiä. Silloinkin, kun nainen yrittää heittäytyä lunkiksi, tuntuu, kuin katselisi psykoottista kohtausta. Duhamel oli yllättävän hyvä, kun en varsinaisesti odottanut tältä mitään.

tiinanen kirjoitti...

Heigl on vaan niin käsittämättömän kaunis, että häntä katselee mielellään. Duhamelille ei kyllä sovi toi tukka, mutta jos miestä pitää hottiksena, niin tää on varmaan ihan kelpo katsottavaa. Romcomit on usein sitä ihan samaa huttua. Eli mun mielestä; jos tykkää päänäyttelijöistä niin tykkää leffastakin - pätee useimpiin.

Tän voisin ehkä joskus tsekata jos masentaa. Ja on sadepäivä. :)

Marja kirjoitti...

Olen nähnyt (omasta mielestäni) hyviäkin RomComeja/Chick flickejä. Esim. Tykkään Reese Witherspoonin Sweet Home Alabamasta ja Just Like Heavenista. Heigl pitäisi laittaa pannaan näistä komedioista. Kokeilis välillä draamaa jonka taitaa mun mielestäni paremmin.

Mikaela kirjoitti...

tää oli kyllä aika karmea. Katsojien eli naisten aliarvioimista rankalla kädellä. Lisää fiksuja romanttisia leffoja!!

Marja kirjoitti...

Mulla selkeästi arvostelu kiltimpää, kun olen nähnyt OIKEASTI niin shaitteja "romcomeja" että niihin verrattaessa tämä menee jopa kategoriaan ei-edes-tehnyt-mieli-riipiä-silmiä-päästään :)!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews