19.1.2011

Gervaise mustalle listalle

Hollywood Foreign Press Association, eli yhdistys Golden Globe -palkintojen taustalla ei tykkää Ricky Gervaista. Brittiläinen koomikko on laitettu ikuiselle mustalle listalle yhdistyksen toimesta, mikä tarkoittaa sitä, ettei Gervaisella ole enää mitään asiaa GG -juontohommiin. Gervais juonsi myös edellisen vuoden gaalan, jolloin hän ei myöskään säästellyt sanansäiläänsä. Siitäkin huolimatta Gervais pyydettiin uudelleen juontokeikalle.


Vain viisi päivää ennen gaalatilaisuutta Gervaise antoi AP:lle (Associated Press) seuraavan kommentin; "En selvästikään mennyt tarpeeksi pitkälle (vuoden 2010 juontokeikalla). Ilmeisesti en, koska he pyysivät minut takaisin. Aion siis tehdä työni kunnolla ja lupaan, etteivät he kutsu minua enää koskaan takaisin".

Gervaisen Globe juonto oli niin uskomaton tapaus, että en osaa sanoa oliko mies hullun rohkea vaiko vain hullu. Gervaise solvasi Hollywoodin tähtiä niin ilkeän terävästi, että välillä en itsekään kestänyt katsoa silmien edessä tapahtuvaa "junaturmaa". Silti lähes kaikki miehen sanomat olivat asioita, joita ei voi kiistää. Hän vain on ainoa, joka uskaltaa laukoa moisia totuuksia, vielä pilkattaviensa edessä ja suorassa lähetyksessä.


Alla on video Gervaisen Extras -sarjan viimeistä kohtauksesta, jossa kuuluisuutta tavoitellut Gervaisen hahmo Andy on viimein saavuttanut tavoitteensa ja tajuaa sen turhuuden. Andyn puhe olisi hyvin voitu siirtää Gervaisen Globe -juontoon.


Gervais: "I'm going to go out there, guns blazing, like it's the end of the world."


3 kommenttia:

Kinogangsteri kirjoitti...

Ettei Ricky nyt vaan olisi ampunut itseään jalkaan. Mustalle listalle joutuminen kun saattaa vaikuttaa hyvinkin töiden saamiseen tulevaisuudessa...

Anonyymi kirjoitti...

Äh, paskat jostain mustasta listasta, Gervais on saanut tukea taakseen ja selviää varmasti ^_^/!

Minua huvittaa HFPA:n käytös: pyytävät toista kertaa vaikka jo ekalla kerralla ärsytti :D Sinne on varmaan vain tullut kielteistä palautetta niin Tärkeältä Taholta että ne vain hätäilevät ja yrittävät pelastaa nahkansa. Hah~

Marja kirjoitti...

Kinogansteri: Pikkusieluisia ovat, jos tämä vaikuttaisi mullistavasti Gervaisen uraan. Mies on kuitenkin itse luonut mm. Officen ja Extras -sarjan, joten en usko mies unholaan joutuu.

cinefiliaa: Varmaan se, että Gervaise solvasi HFPA:n puheenjohtajaa voi olla jotakina asian kanssa tekemistä ;). Mutta itseähän ampuivan omaan nilkkaansa pyytämällä koomikun takaisin. Serves them right!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews