14.12.2010

Trailer trash - Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates and Zombies and Mermaids, oh my!

Tykkäsin ensimmäisestä Karibian piraatit -elokuvasta, todella paljon. Sitten tulivat osta kaksi ja kolme. En tykännyt. EN TYKÄNNYT! Kun sitten ilmoitettiin, että sarjalle on tulossa jatkoa, innosti ajatus yhtä paljon, kuin sormen tökkääminen silmään. Tämä elokuva tulee kuitenkin pyörimään Johnny Deppin hahmon, Kapteeni Jack Sparrown ympärillä, mikä ei ole huono juttu ollenkaan, sillä kapteenin hahmo oli aina elokuvien kiinostavin (well duh!). Ihan vielä ei tämä traileri ole elokuvaa minulle myynyt, mutta on toivoa on.Odotusarvo:
Suomen ensi-ilta: Kesä 2011

6 kommenttia:

junik kirjoitti...

Tää näytti siltä niinkuin koko leffaa ei ois vielä ees tehty valmiiks ja osia on otettu sieltä sun täältä niistä harvoista kohdista mitkä on jo valmiina. Trailerin tekijät sitten jäis vaan toivomaan ettei suurinta osaa näistä kohdista leikata leffasta pois.

Mä olen kylläkin myyty. Mutta saattaa olla että mä oisin myyty jokatapauksessa koska olen niin yltiöpäisen ihastunut koko Jack Sparrow -hahmoon. Vähän niinkuin kysyisi Treckeriltä onko sijaa uudelle Star Treck leffalle. :D

Mä en kyllä nyt pysy verkkareissani...

CountCthulhu kirjoitti...

Nuoruuden lähde? Kuulostaa ihan jollekin hylätylle Indiana Jones idealle. Ei silti, kyllä tämäkin Piraatti tulee katsottua. Jos ei teattereissa, niin DVD:ltä viimeistään...

Pia kirjoitti...

Siinä se taas, "homo" Sparrow ;D

junik on kyllä aivan oikeassa, mitään kovin punaista lankaa on trailerista vaikea löytää, kunhan sekoillaan ja shönkätään rrromMihuuruissha pitkin meriä. Sanoisinko jopa, että pientä rahastuksen makua, ja mukana aiheita joiden oletetaan kiinnostavan, zombeja ja merenneitoja.

Sparrow hahmona on eittämättä hulvaton ja Depp vetää varmasti vanhaan tapaan roolinsa moitteettomasti, kaikki sen ympärillä näyttää vain niin väkisin väännetyltä...

bubble kirjoitti...

Voi Sparrow. Tai siis Johnny. <3

Mä tykkäsin ekasta leffasta ihan kohtuullisesti, toiselta en odottanut mitään, mutta se yllättikin positiivisesti sillä, että hekottelin teatterissa aika paljon. Kolmosta en ole edes nähnyt (köh). Jotenkin toi traileri vaikutti huuhaalta, ja pelkään että leffa on täynnä päälleliimattuja vitsejä. Toisaalta voihan se yllättää samalla tavalla kuin kakkonen. Deppiä en epäile yhtään, mutta saapi nähdä, kantaako juoni yhtään.

5plitreel kirjoitti...

Ui Penelope Cruz! Voihan tämän katsoa, mutta antaisivat nyt tämän olla. Kyllähän sillä rahaa saa mutta huoh kun kyllästyttää.

Marja kirjoitti...

junik: Kyllä vaan! Sparrow on se Piraattielokuvien ydin ja kyllä, mä ottaisin uuden Star Trek elokuvankin, kiitos!

CC: Vaikka mä kuinka marmatan, niin ihan varmasti tämän menen katsomaan :).

Pia: Näin on. Toivottavasti tuon sotkun taustalla olisi ihan oikea käsikirjoitus.

bubble: Mä tykkäsin kanssa ykkös osasta. Kakkosta katsoessa alkoi usko hieman lipsua ja kolmannen kohdalla (kävin katsomassa, ikävä kyllä) meni usko koko hommaan. Neloselta voi odottaa IHAN mitä tahansa.

5plitreel: Minäkään en tajua miksi kuollutta hevosta pitää ruoskia. Keskittyisivät kehittämään jotakin uutta.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews