11.12.2010

Trailer trash - Thor

Marvelin sankari, Ukkosen jumala Thor on pian tulossa läheiseen (jokaiseen) elokuvateatteriisi. Elokuvan Thor (Chris Hemsworth) on voimakas, mutta ylimielinen jumala ja kun hän aiheuttaa vanhan sodan uudelleen syttymisen saa hänen isänsä, Åskardin ylijumala Odin (Anthony Hopkins) tarpeekseen. Rangaistuksena hän lähettää poikansa maan päälle. Ilman asettaan, kuulua Thorin vasaraa, mies on vain tavallinen kuolevainen ja kun Åskardin suurin vihollinen päättää hyökätä maahan, tajuaa Thor mitä todellinen sankaruus vaatii.

Kun kuulin Kenneth Branaghin ohjaavan elokuva, odotin jotain aivan muuta. Mielessäni assosioin ohjaajan työt aina Shakespeare filmatisointeihin. Tämä toimintaelokuvan ja Branaghin liitto tulee varmasti olemaan jotain todella kiintoisaa katsottavaa!


 
Odotusarvo:
Suomen ensi-ilta: 6.5.2011

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Branagh on loistovalinta tähän, ihan juuri siitä syystä että sitä ei odottaisi häneltä ! Tuo varmaan erilaista tyylikkyyttä ja draamaa elokuvaan. En malta odottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Branagh tosiaan täräyttää. Ainakin Hemsworth kommentoi jossain haastattelussa että "Thor is basically Henry V in space" tai jotain ^_^.

Marja kirjoitti...

5plitreel: Jep, se oli jotenkin niin odottamaton valinta, että se voi vain luvata jotain hyvää!

cinefiliaa: Uuh, alkaa kuulostaa erittäin lupaavalta :)!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews