16.12.2010

Sarjassamme sarjoja, joiden toivon häviävän pikaisesti televisiosta

Amerikassa pyörii oikeasti realitysarja morsiamista, jotka kilpailevat voittaakseen käynnin plastiikkakirurgilla. Infomania videopodcast tekee sarjasta pilaa alla olevassa videossa, mutta sitä katsoessani sain melkein raivokohtauksen. Tämä on oksettavin tositelevisiosarja jonka olen koskaan nähnyt. Varsinkin sarjan pudotusvaiheessa, kun juontaja ilmoittaa sarjasta pudotetulle neidolle, että hänen häänsä kyllä toteutuvat, mutta ne eivät ehkä ole täydelliset (koska nainen ei saanut DDD kuppeja ja rasvaimua!?!) sain hyperventilaatiokohtauksen, olin niin raivoissani. Toivottavasti kukaan ei saa päähänsä tuoda tätä moskaa suomen televisioruutuihin!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muhahhaaaa, kaikkea ne jenkit. Jos on niin saamarin pälli että tuohon sarjaan menee niin saa kyllä kärsiäkin noista kommenteista ;O)

CountCthulhu kirjoitti...

Uskaltaakohan tuota pätkää katsoa? Tosi-teevellä kun on taipumus saada vereni kiehahtaamaan...

tiinanen kirjoitti...

Mun reaktio ihan sama ku Mikaelan: muahhahhaaa! :D Onneksi on iso America, jonne mahtuu myös paljon sekopäitä. Miten tylsää elämä täällä Pohjolassa olisikaan ilman heitä. XD

ps. Tääkin oli siis vitsiksi tarkoitettu.

Eeva kirjoitti...

Ei taas tiedä että pitäisikö itkeä vai nauraa... Ehkä vähän molempia varmuuden vuoksi. Ei hitto, mua hävettää ihmisrodun puolesta.

Pia kirjoitti...

Voi elämän kevät :D Komppaan Mikaelaa, jos itse on halukas ton laadun ohjelmaan menemään, saa kärsiä seuraukset. Tosi-tv buumi on tainnu hypätä jo aikoja sitten mauttomuuden rajan ylite

Marja kirjoitti...

Mikaela: No joo, sama ajatus pyörähti mielessä, mutta siltikin pahimman kakomisreaktion aiheuttivat itse sarjan tekijät.

CC: Älä katso, jos kärsit korkeasta verenpaineesta :).

tiinanen: Jos pelkän television perusteella pitäisi luoda kuva amerikkalaisista, en tiedä uskaltaisiko sinne Nykiin koskaan lennähtää.

Eeva: järkyttävä myötähäpeä!

Pia: mä toivoin jo, että reality olisi tulossa tiensä päähän, mutta syvemmälle suohon vaan mennään :(.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews