12.3.2012

Hunger Games -elokuva on jo melkein täällä... entäpä Catching Fire?

Hunger Games (Nälkäpeli) -elokuvan ensi-ilta on jo nurkan takana (23.3.) ja rapakon takaa kantautuvat ennakkoarvostelut ovat todella positiivisia. Mutta entäpä Catching Fire (Vihan Liekit) eli kirjatrilogian ja mahdollisen elokuvatrilogian (?!?) seuraava osa? Elokuvien tuottaja Nina Jacobson on varovaisen toiveikas eikä ole suostunut vielä vahvistamaan tai kieltämään Catching Fire -elokuvan toteuttamista. Ainoa mitä hän on suostunut sanomaan on, että tilanne näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä.

IMDB -sivustolle Hunger Games -elokuvan ohjaajaksi on kuitenkin edelleen kiinnitetty ensimmäisen osan ohjaaja  Gary Ross ja elokuvan ensi-illaksi on ilmoitettu 22.11.2013. Kahden elokuvan välissä, jos Catching Fire siis toteutuu (Come on, tottakai se toteutuu!) on siis yli puolitoista vuotta pitkä odotusaika. Kidutusta!Tidbit /Films -sivulta.

3 kommenttia:

Joku kirjoitti...

Kun olet kirjoittanut näistä, minulla on nyt dilemma. Katsonko ensin elokuvat ja luen sitten kirjat, luenko ensin kirjat ja katson sitten elokuvat/-n, luenko ja katsonko yhden kerrallaan, katsonko ja luenko yhden kerrallaan, vai odotanko että kaikki on tehty, ja katson...

Oho, ei tän noin vaikeeksi pitänyt mennä... Ehkä vois vaan tehdä jomman kumman, ja mennä sitten sillä...

Marja kirjoitti...

Mä melkein suosittelisin lukemaan kirjat ensin... luulen, että kun alkuun pääsee, niin menevät aika nopeasti.... tosin olen järkytyksekseni kohdannut ihmisiä, jotka kirjoista eivät ole perustaneet, mutta nämä ihmiset ovat niin pienessä vähemmistössä, eivätkä varmaan ymmärrä hyvien kirjojen päälle ;).

Muutama tuttu, jotka eivät ole kirjoja lukeneet, ovat todenneet, että jotkin juonen käänteet jää hämäriksi. Itse kun olen kirjat ahminut, ei tätä ongelmaa ollut.

Molempi parempi, sanon, mutta älä ihmeessä odota kirjojen lukemista siihen, että kaikki kolme (neljä, jos viimeinen kirja tutun trendin mukaan pilkotaan?) elokuvaa ilmestyvät :).

Joku kirjoitti...

Toisaalta... on myös mielenkiintoista mennä leffaan ilman ennakkotietoja. 8-)

Molempi parempi, eli ensin leffaan, sitten kirjat, sitten MIB:n muistin nollaus, sitten kirjat, sitten leffaan, sitten (hmm?) muistin palautus ekalta kierrokselta, sitten vertaileva tutkimus kokemuksista - vai?

Tai ehkä mun pitää lainata sun kokemuksia vertailupohjaksi?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews