16.5.2011

Podcast pick - Stuff You Missed in History Class

Jos tykkäsit koulussa historiasta, tämä on podcast sinulle. Jos inhosit koulussa historiaa, tämä on podcast sinulle, sillä come on, kuka oikeasti inhoaa historiaa?.

Stuff You Missed in History Class -podcastissa käsitellään sellaisia aiheita, joita ei välttämättä/luultavast/aika varmasti koskaan käsitelty koulussa. Jaksoissa kuulet mm. historiallisista naissotureista, uponneista aarrelaivoista, myrkkyjen historiasta ja kuka oli tosielämän Sherlock Holmes. Tekijät saavat historian elämään kaivamalla aiheistaan esiin mielenkiintoisia yksityiskohtia. Jaksoja on tähän mennessä julkaistu jo 301, joten kuunneltavaa riittää pitkäksi aikaa. Itse olen ehtinyt ahmia viikon aikana jo parikymmentä jaksoa, joten varoituksen sana, tämä podcast on todella koukuttava.

Tässä linkki podcastin iTunes -sivulle ja tässä linkki blogiin.

2 kommenttia:

Kaisa Kyläkoski kirjoitti...

Kiitos vinkistä, kokeillaan. Podcastina kuuntelen itse BBC:n Making history -ohjelmaa ja ruotsalaista Vetenskapsradio historia -ohjelmaa. Varsinaisista podcasteista on jaksanut miellyttää vain Dan Carlinin Hardcore history.

Marja kirjoitti...

Kiitos vinkeistä Kaisa! Kiva että lukijoiltakin tulee vihjeitä hyvistä podcasteista :).

Tuo BBC:n podcasti pitää ehdottomasti tarkistaa, mutta oma ruotsinkielentaitoni on niin hävyttömän huono, että Vetenskapsradio taitaa jäädä väliin :(.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews