27.5.2011

Trailer trash - 50/50

Onko mahdollista tehdä komediaa syöpään sairastumisesta? Kuulostaa epäilyttävältä. Vielä kun projektiin kuule liitettävän Seth Rogenin, epäilykset tuntuvat vain vahvistuvan. Traileri kuitenkin yllättää. Joseph Gordon-Levitt näyttelee nuorta Adamia, joka saa lääkäriltään uutisen syövästä ja 50/50 mahdollisuudet selvitä siitä. Ystävänsä (Rogen), äitinsä (Anjelica Huston) ja terapeuttinsa (Anna Kendrick) avulla Adam päättää lopulta ettei anna diagnoosin pilata elämäänsä, riippumatta siitä kuinka paljon sitä on jäljellä. Elokuva perustuu elokuvan käsikirjoittajan, Will Reiser omiin kokemuksiin.

Tässä linkki Apple iTunesin traileriin.Odotusarvo:
Yhdysvaltojen ensi-ilta: 30.9.2011

5 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Hohoo! En olekaan ajattelut tätä elokuvaa sen jälkeen kun James McAvoy jättäytyi pois pääroolista. Mutta tämähän vaikuttaa todella hyvältä! Jopa Seth Rogen on trailerissa suht siedettävä. Anna Kendrick on ihana, and I love me some Joseph.

bubble kirjoitti...

Ou ou, Joseeeeeeph! Sounds interesting :)

Marja kirjoitti...

Eeva, mä en ollut kuullutkaan 50/50 -elokuvasta ennen tätä, mutta en varmaan seuraakkaan McAvoyn uraa niin intensiivisesti kuin sinä :).

bubble, yes indeed :).

Anonyymi kirjoitti...

JGL <3 Ei mulla muuta.. (hah) Niin charmi kaveri haastatteluissa että huhhuh.

Marja kirjoitti...

5plitreel: Mä tajusin vasta Inceptionissa kuinka hyvä näyttelijä Joseph on. Sitä ennen kundi oli mulle ainoastaan Tommy Kolmas kivi auringosta -sarjasta :).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews