11.5.2011

Roolituksia - The Hunger GamesThe Hunger Games -elokuvan roolituksista on viimeaikoina ollut paljon tietoa ja tässä nyt muutamat kiinnostavat, vahvistetut näyttelijät.

Katniss Everdeenin rooliin valittiin  Winter's Bone -elokuvasta Oscar ehdokkuuden nappannut Jennifer Lawrence. 21 -vuotiaalla näyttelijällä on myös rooli tulevassa  X-Men: First Class -elokuvassa Mystiquena. Lawrencen roolituksesta syntyi pieni kohu, sillä Katnissin hahmo on ensimmäisessä kirjassa vasta 16 -vuotias ja jotkut epäilivät onnistuisiko Lawrence näyttelemään uskottavasti viisi vuotta nuorempaa hahmoa. Jotkut myös pelkäsivät, että elokuvan tekijät aikovat tehdä Katnissin hahmostakin vanhemman, joka vesittäisi osan tarinan raadollisuudesta.
Peeta Mellarkin roolitus oli minulle lähes yhtä tärkeä, kuin Katnissin. Josh Hutcherson valinta oli minulle helpotus. Peeta ei ole kirjoissa mikään macho-man, vaan sympaattinen nuorukainen. Jos rooliin olisi valittu näyttelijä vain sillä perusteella, että tämän tulisi olla kiiltokuvamaisen komea, olisin vuodattanut katkeria kyyneleitä. Hutchenson on tuttu mm. The Kids Are All Right -elokuvasta. Kirjassa Peeta on toinen Alue 12:sta valittu pelaaja, joka lähetetään Nälkäpeliin.
Vielä viikko sitten Gale Hawthornin rooliin valittu Liam Hemsworth oli minulle täysin tuntematon. Ainoa asia mitä hänestä tiesin oli se, että mies näytteli Miley Cyrusin kanssa Last Song -elokuvassa. Tämän viikon alussa luin, että hän on Chris "Thor" Hemsworthin veli. Itse asiassa Liam oli shortlistattu Thorin rooliin, ennen kuin veli vei pestin. The Hunger Games -kirjoissa Gale on Katnissin paras ystävä ja tilanne olisi voinut kehittyä toisin, jollei Katniss olisi joutunut osallistumaan Nälkäpeliin.

Primrose on Katnissin 12 -vuotias pikkusisar, joka arvotaan osallistujaksi Nälkäpeliin ja jonka Katniss pelastaa ottamalla tämän paikan. Willow Shields on valittu Primrosen rooliin, eikä hänestä ole paljoakaan sanottavaa, sillä tämä on hänen ensimmäinen tunnetumpi rolinsa.

Haymitch Abernathy on Alue 12:a ainoa Nälkäpelin aiempi voittaja. Kilpailun kauheudet ajoivat miehen hukuttamaan muistonsa alkoholihuuruihin. Miehen kauhein tehtävä on valmistella joka vuosi uudet tribuutit seuraavaan nälkäpeliin, joten tämä joutuu elämään kauheuden uudelleen ja uudelleen. Rooliin on aiempien John C. Reilly -huhujen jälkeen Woody Harrelson.Valinta on onnistunut, sillä Harrelson on sopivan renttumainen Haymitchin rooliin.Stanley Tucci on valittu pieneen, mutta näkyvään rooliin Caesar Flickermaniksi, joka on Nälkäpelin tribuuttien haastattelia. Tämän tarkoituksena on tuoda kilpailijoiden hyvät puolet esiin, jotta nämä saisivat yleisön suosion. Stanley Tucci on näyttelijä, joka kykenee tekemään roolihahmoistaan sympaattisia tai selkäpiitä karmivia. Ihanan Stuccin lisääminen näyttelijäkaartiin on todella iloinen uutinen.

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

tosi kiva blogi tämä!:) tai no ei nyt blogi,mutta mutta ! oli kiva lukea näitä juttuja,harmi että löysin tämän vasta nyt.

Marja kirjoitti...

Kiitos Anni :). Kyllä tämä blogina toimii, vaikka välillä kirjoittelenkin uutisista tai postailen trailereita :). Mukava saada uusia lukijoita. Käynpä katsastamassa sinunkin blogiasi piakkoin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun joku tekee tälläsiä! Sattui vaan silmään kun katselin Josh Hutchersonin kuvia (: Ja sain lisää tietoa tästä sinun blogistasi näistä näyttelijöistä! (:

Marja kirjoitti...

No kiva, että joku saa täältä uutta informaatiotakin ja aina ihanaa että tänne löytyy uusia lukijoita :D!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews