29.11.2009

Podcast pick - Tobolowsky Files

Stephen Tobolowsky on amerikkalainen näyttelijä, jolla on ollut useita pienempiä rooleja lukemattomissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Hän on mies, jonka muistat varmasti nähneesi elokuvassa jos toisessa, mutta missä...? Itse muistan nasaaliäänisen näyttelijän parhaiten Sneakers ja Päiväni Murmelina -elokuvista.
tobolowsky
Sain tutustua näyttelijän toisenlaiseen puoleen kun Stephen oli vierailevana "tähtenä" eräässä kuuntelemassani elokuva-podcastissa. Hänen kertomuksensa Hollywoodista ja omasta elämästään (ei aina edes näyttelijätyöstään) sai niin hyvän vastaanoton, että hänen isäntänään toiminut ryhmä päätti perustaa Stephenille oman podcastin, The Tobolowsky Files.

Olen nyt kuunnellut kaikki tähän mennessä julkaistut viisi jaksoa ja olen myyty. Stephenin kertomukset saavat minut nauramaan ja usein myös kyynelehtimään. Jakso per viikko on mielestäni aivan liian vähän, mutta sitäkin innokkaammin odotan niitä jokaista.
Suosittelen lämpimästi kaikille. The Tobolowsky Files

2 kommenttia:

Traileririnki kirjoitti...

Eipä tosiaan yllätä että E or Else on arvioinut The Tobolowsky Filesin jo 2009. Itse löysin tämän vasta muutama kuukausi sitten. Jaksoja on nyt toukokuussa julkaistu noin viitisenkymmentä ja olen kuunnellut ne tässä työmatkailun merkeissä miltei kaikki... Ja on aivan uskomatonta miten viihdyttävää voi tarinaniskentä olla??!!?

Herra Stephen Tobolowski, joka itselläni onjäänyt mieleen (mikäli herra tosiaan jää lainkaan mieleen) elokuvista Memento ja The Wild Hogs, osaa kertoa (tosi)tarinoita elämän ylä- ja alamäistä siten että kuulija tuntee olevansa osana kertojan elämäntarinaa. Olen joka jaksossa nauranut ääneen ja osissa kyynelehtinyt, niin vahvaa on kertojan tyyli ja tietenkin tarinat. Podcastin kuuntelemisen jälkeen on yleensä sellainen olo kuin olisi ollut herätysliikkeen kokouksessa. En tosin ole ollut sellaisissa kokouksissa mutta luulisin että sellaisen jälkeen on tunne kuin olisi kuullut olevansa osa jotain suurempaa totuutta. Stephen brings the truth, voisi todellakin sanoa.

Suosittelen kaikille jotka haluavat suuria tunteita irti pienistä asioista...

Marja kirjoitti...

Ihanaa, että sinäkin löysit Tobolowsky Filesit! Itseltä tuo podcastin kuuntelu putosi jossain vaiheessa kokonaan pois, kun jaksojen välit venyivät niin pitkiksi, jopa usean kuukauden pituisiksi tauoiksi, että luulin miehen jo lopettaneen tarinointinsa. Jossain vaiheessa haluan kaivaa jostain esille miehen Stephen Tobolowsky's Birthday Party -elokuvan, Kuulostaa siltä, että sekin on pullollaan kiehtovia tarinoita.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews