28.2.2007

No niistä Oscareista

Se on niin ikävää kun opinnot ja työ tulevat häiritsemään ihmisen elämää jottei ehdi edes kommentoimaan tämän vuoden Oscareita. Juu en todellakaan valvonut yötä katsoen gaalaa. Takana ovat moiset päivät (tai tässä tapauksessa yöt). Olen niin junttiintunut, että vaadin vähintään kahdeksan tunnin yöunet, jotta seuraavana päivänä ruumiintoiminnot olisivat edes jonkin asteisesti hallinnassa.

Kiitokset VHS:lle, jotta pystyin katsastamaan Oscarit seuraavana aamuna. Erityisen kiitollinen olen kelaustoiminnolle, jonka avustuksella saatoin hypätä yli karmaisevat "kotistudio" osuudet. Siinä vaiheessa kun Janne Virtanen uhkaili lähteä studiosta jos Helen Mirren ei voittaisi parhaan naispääosan Oscaria, mutisin itsekseni että älä anna Mirrenin voiton pidätellä itseäsi. Se että Marjomaa on mielestäni ihan symppis kaveri ei tee hänestä hyvää juontajaa. Ne kerrat kun yritin antaa suomistudiolle mahdollisuuden vakuuttaa, aiheutui vain myötähäpeää. Ei voi mittään, olen ilkeä ihminen. Toisaalta olen Neloselle kiitollinen, että se on jo useampana vuonna lähettänyt gaalan suorana, joten on turha nipottaa... muuuutta nipotampa silti. Hei, minä olen maksanut tv-lupani!

Ellen ja Oscar


Olen niin poikki ja nukkumaanmenoaikani on mennyt jo tunti sitten ohitse, että kirjaan vain leijailevia ajatuksia sen kummemmin kommentoimatta voittajia, ne kun eivät kuitenkaan aiheuttaneet suuria yllätyksiä.

Ellen oli juontotyössään mainio ja oikeastaan ainoa asia, joka teki gaalasta mitenkään muistettavan. Voittajissa ei ollut suuriakaan yllätyksiä. Ainoastaan miessivuosa Oscarin elokuvasta Little Miss Sunshine vienyt Alan Arkin nostatti kulmakarvoja. Ennakkosuosikki Eddie Murphy oli kuulemma lähtenyt lätkimään tilaisuudesta pian "häviönsä" jälkeen. Tsai jai.

Vau! Al Gore osaa oikeasti puhua pitkät pätkät ilman että vaivuttaa yleisöään uneen. Missä oli tämä luonteenpiirre presidenttikampanjan aikana?

Ihan hienoa että Scorsese sai vihdoin Oscarinsa. Vaikka Departed onkin loisto elokuva, tulee pakostakin tunne, että akatemialla oli jo paineita luovuttaa kultainen mies Scorseselle.

Inhoan Will Ferreliä, paitsi silloin kun hän esiintyy Oscar gaalassa. Joka vuosi ollut kultainen suoritus.

Jennifer Hudsonilla on mieletön ääni! Katsoin esiintymiset kahdesti lävitse, toisin kuin Randy Newmanin ja voittaja Melissa Etheridgen esitykset, jotka kelasin ohitse parin ensimmäisen soinnun jälkeen.

Ei siis mikään shokkihetkiä aiheuttanut tilaisuus, kuten viime vuonna, mutta ihan mukiinmenevä show. Kiitos Ellen.

Not too Shabby.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews