25.7.2012

Hobitti - Videoblogi osa 8

Ensimmäisen osan kuvaukset päättyvät ja tekijöiden tunteet ovat pinnassa. Onkohan minkään muun elokuvan parissa työskentelevillä yhtä hauskaa? Epäilen. Tuntuu siltä, että näyttelijät ovat jättäneet egonsa kotiin ja kaikki elokuvan parissa työskentelevät ovat tasa-arvoisia.

Peter Jacksonhan on vihjaillut, että Hobitista olisi tulossa kahden osan sijaan trilogia Taru Sormusten Herrasta tapaan. Tarinaan on taidettu siinä tapauksessa ahtaa paljon uutta, sillä Hobitti itsessään ei ollut Sormus trilogian kaltainen mammuttiteos vaan 300 ja risat sivun pituinen romaani. Jännityksellä odotan tulevaa 12.12. ensi-iltaa.

Edit 30.7. Nyt se on vahvistettu. Hobitista tehtiin sitten trilogia. On täytynyt vaatia Jacksonin pariskunnalta ja Philippa Boyensilta  tehokasta tekstin tuottamista, jotta yhdestä romaanista saadaan kolme elokuvaa.Tässä myös linkit osiin yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi, kuusi ja seitsemän

6 kommenttia:

Reta Anna Maria kirjoitti...

Trilogia O__O Olen jo jonkin verran pohtinut mitä ihmettä Legolas puuhaa elokuvassa. Noita videoblogeja on kuitenkin ollut aina mukava katsoa. Tulee sellainen olo että tekisi mieli ostaa lentoliput Uuteen-Seelantiin ja värväytyä sinne edes kahvinkaatajaksi että pääsisi tunnelmaan mukaan.

Marja kirjoitti...

Juu, Frodo ja Legolas on pykätty mukaan lisäjuoneksi :). Joskus huhuttiin, että myös Merry ja Pippinkin olisivat mukana, mutta jos niin on, niin Billy Boud ja Dominic Monaghan ovat kyllä hyvin pysyneet piilossa :). Juu, jotain hanslankarin hommaakin tekisi mielellään vaikka room & board palkalla, js ottaisivat mukaan tuotantoporukkaan. If only...

Joku kirjoitti...

Mitä sinulle kuuluu?

Lähditkö kuitenkin hobitiksi ruokapalkalla?

Marja kirjoitti...

Vähän on harkinnan alla Hobitiksi ryhtyminen :).

Pohtinut bloggaamisen lopettamista viime aikoina, kun koskaan ei tunnu olevan aikaa enää ylläpitoon... Sitten sitä miettii, että jos taas kohta jaksaisi. Kun jotain haluaa jakaa, niin silloin blogin pitäminen on kuitenkin tosi kivaa hommaa. Heitän pian kolikolla ja teen päätöksen :).

Ehkä jos tekee lopetuspäätöksen, sitä voi lukea muidenkin blogeja ilman, että tulee kauhea morkkis omasta saamattomuudestaan ;).

Joku kirjoitti...

No, eihän sitä pakko samaa ole. Ehkä sitten keksii jotain muuta vaihtelua. :-)

Mutta kerro minulle, jos keksit. (Tai lähetä ainakin postikortti Uudesta-Seelannista.) Olisi kiva kuulla sinusta.

Marja kirjoitti...

Shall do that. Kiitos välittämisestä :).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews