20.9.2012

Podcast pick - Here's the Thing

En kuuntele Here's the Thing -podcastia sen vuoksi, että sen isäntänä toimii Alec Baldwin. Kuuntelen sitä siitäkin huolimatta. En ole koskaan ollut Baldwinin suuri fani, mutta pidin miehen elokuvasta Punaisen Lokakuun Metsästys (1990) ja hän on yllättävän hauska 30 Rock -tv-sarjan Jack Donaghyna.



Here's the Thing -podcastissa Baldwin haastattelee eri alan kuuluisuuksia ja jaksot, vieraista riippuen tuntuvat enemmän intiimeiltä keskusteluilta, joissa kuulija oppii lähes yhtä paljon Baldwinista itsestään kuin tämän vieraista. Miehen on lähes pakko tuoda aina omatkin kokemuksensa mukaan keskusteluun ja Baldwin tuskin koskaan kykenisi asettumaan pelkän kuulijan rooliin. Vaikka miehen itsensä esiintuominen raastaakin välillä hermojani, ovat vieraat ja heidän tarinansa, urien alkuvaiheista nykypäivään, kiinnostavia ja hauskoja.

Omat lempijaksoni tähän mennessä ovat olleet Kristen Wiigin (SNL ja Morsiusneidot) ja Lorne Michaelsin (SNL tuottaja) episodit, mutta en ole vielä ehtinyt kuunnella kaikkia julkaistuja jaksoja. Kevyttä ja hauskaa.

Tässä linkki podcastin sivuille ja tässä sen iTunes-sivu

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews