22.4.2006

Arvostelussa: My Date with Drew (2004)

Näin aikoinaan netissä trailerin hauskan kuuloisesta dokumentista, "My date with Drew". Juttu pähkinän kuoressa: Brian Herzlinger on 27 vuotias joka-mies, joka on ollut ihastunut Drew Barrymoreen kuusi vuotiaasta saakka, kaveri liittyi jopa Barrymoren fani clubiin. Brian voittaa tv-visassa 1100 dollaria ja tajuaa, että nyt hänen on mahdollista tehdä jotakin elämässään. Hän päättää yhdistää kaksi rakastamaansa asiaa, elokuvat ja Drew Barrymoren. Brian päättää tehdä dokumentin siitä, kuinka hän yrittää päästä 30 päivän deadlinella treffeille Drewn kanssa. Deadline johtuu siitä, että Brian on ystävineen ostanut kalliin video-kameran paikallisesta liikkeestä jossa tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Kaverit siis ostavat kameran, jonka aikovat palauttaa liikkeeseen määräaikaan mennessä. Loistava idea eikö? Kyllähän he nyt varmasti tuntevat jonkun, joka tuntee jonkun, joka tuntee jonkun, joka tuntee Drewn... eikö? Traileri oli hauska, mutta pian se painui johonkin takaraivon uumenniin.

Treffit Drewn kanssa

Tänään päätin, että rankan työpäivän jälkeen ansaitsin jotakin hauskaa ja painuin lähimpään videovuokraamoon. Hyllyn alalaidasta silmiin pisti, mikäpä muukaan, kuin "Treffit Drewn kanssa". Hetken pää löi tyhjää, ennen kuin muistui mieleen mistä oli kyse. Melkein jäi elokuva vuokraamatta, mutta kun mitään parempaakaan ei löytynyt niin nappasin DVD:n kainaloon. ONNEKSI!

Katsoin elokuvan jonka jälkeen näytin siltä kuin suussani olisi hengari, en pystynyt lopettamaan hymyilemistä. Dokumenti ei ollut mikään Bowling for Columbine (onneksi), mutta on mukavaa että joku on tehnyt dokumentin ihan tavallisesta kaverista, joka haluaa toteuttaa unelmansa ystäviensä avustuksella. Dokumenttien ei ole aina pakko olla vain ryppyotsaisia kannanottoja maailman vääryyksiin, välillä ne voivat käsitellä ulkoisesti pienempiä asioita. Suosittelen kaikille lapsenmielisille. Ryppyotsaiset, pysykää kaukana tästä elokuvasta.★★1/2
Vuosi:2004
Ohjaus: Jon Gunn, Brian Herzlinger
Pääosissa: Brian Herzlinger, Drew Barrymore


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews