12.11.2010

Kauniiden ja Rohkeiden anatomia

Minä, kuten suuri osa suomalaisista, hurahdin 90 -luvun alussa amerikkalaiseen saippuasarjaan, Kauniisiin ja Rohkeisiin. Tämä suomalaisille täysin uusi televisiokonsepti, päivittäistä draamaa, romantiikkaa ja lisää draamaa tyhjensi kuulema aikoinaan kaikki ruokakaupatkin lähetyksen aikaan ja Brookeja ja Ridgejä alkoi ilmestyä myös lehtien ristiäisilmoituksiin.

Jossain vaiheessa innostus sarjaa kohtaan hiipui, olisiko ollut siinä vaiheessa kun Ridke ja Rooke menivät naimisiin neljännen kerran tai silloin, kun Eerik alkoi seukkaamaan poikansa, joka ei ollutkaan hänen poikansa lapsen kummin kaiman kanssa. Nyt jotkut älykkäät ihmiset ovat typistäneet koko Kauniiden ja Rohkeiden parisuhdedraamat kätevään, alle seitsemän minuutin pituiseen videoon. Jee, ehkä tästä sotkusta saisi viimein jonkin selkeän käsityksen... tai sitten ei.

5 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Voi jestas... :D Paljon olen näköjään menettänyt kun en ole sitten 90-luvun katsonut jaksoakaan! Tän sarjan käsikirjoittajat on kyllä varsinaisia neroja. :D Mitä nyt vähän mielikuvituksettomia.

Marja kirjoitti...

Taitavat kässärikirjoittajat vaihtua niin tiuhaan, kun jokainen keksii aiheen "mitä, jos laitettaisiin ridge ja ruuge yhteen" tai sitten shoppailevat ideoita kierrätyskeskuksesta.

Pia kirjoitti...

Toisinaan tuntuu, että jopa Salkkareissa otetaan mallia "Kaunareista" näissä ihmissuhdesotkujen sekavuudessa :D Mutta vuosiin ei ole tullu kyllä seurattua, ihan liikaa uusia hahmoja sun muuta, ei ole sitä samaa viehätystä. Sally oli muuten kerran Rovaniemen juhannus-raveissa Hessu Reijosen kans, mutta olin sillon kyllä kattelemassa heppoja... xD

Kaunareita enemmän koukutti nelosella näkyny Sunset Beach ja Passion! Ooooi, ne oli kerrassaan päivittäissarjojen aatelia, vähän yliluonnollisuuttaki mukana normi-arkiongelmien sijasta :P Tulispa uusinta.... <3

Anonyymi kirjoitti...

Hauska video! Aika nopeasti sekoaa laskuissa kuinka monta kertaa esim. Brooke & Ridge ovat menneet naimisiin.

Marja kirjoitti...

Pia: Koukutuin kanssa Passioniin ja Tunteita ja Tuoksuja -sarjaan, jossa oli kanssa välillä tuota "ylimaallista" mukana. En tosin ole saippuoita katsonut vuosiin :).

Anonyymi: Mä en ymmärrä että miten noi käsikirjoittajat kehtaa enää laittaa ne yhteen. Nolottaisi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews