19.9.2012

Trailer trash - The Hobbit Traileri #2

Oh-boy, oh-boy, oh-boy! Taitaa olla niin etten pysty olemaan puolueeton kun puhutaan Hobitti elokuvasta. Joka ikinen pikku murunen joka Keskimaasta tarjoillaan on minusta upeeta, mahtavaa, AWESOME!

Tässä Hobbitti elokuvan uusin traileri, joka herättää herkistävän Déjà Vu -tunteen. Ihan kuin olisin ollut joskus täällä ennenkin... tai siis myöhemmin. Trilogiaksi laajentuneen Hobitin ensimmäinen osa Hobitti - Odottamaton matka (The Hobbit - An Unexpected Journey) saapuu teattereihin Suomessakin 12.12. Toinen osa, Hobitti - Smaugin Tuho (The Hobbit - the Desolation of Smaug) tulee ensi-iltaan vuotta myöhemmin 13.12.2013 ja viimeinen osa Hobitti - Sinne ja Takaisin (The Hobbit - There and Back again) vain puolisen vuotta myöhemmin 18.7.2014.Odotusarvo:   
Ensi-ilta 12.12.2012
Ohjaus: Peter Jackson
Näyttelijät: Martin Freeman, Richard Armitage, Ian McKellen, Andy Serkis, Cate Blanchett, Hugo Weaving, Benedict Cumberbatch ja monta, monta, monta muuta.

2 kommenttia:

Reta kirjoitti...

Hobitti! Tuo on kyllä hieno traileri, ja vielä pitkä. Odotukset korkealla, koska vaikka juoni olisikin pannukakku niin kaikki muu on varmasti loistavaa: maisemat, hahmot, vitsit, musiikkia, eeppisyys :D Joulukuuta innolla odottaen.
Onko muuten tuo toisen osan suomennos oikein? Englanninkielisessä versiossa se on Smaug ja suomeksi Klonkku? Smaughan on se lohikäärme.

Marja kirjoitti...

Haa! Kiitos Reta :). Juu, tuo kakkos osan suomennos oli tosiaan aivohikka, kun niin kiireellä kirjoitin juttua. Nimi nyt korjattu. Ilman huomiotasi olisi se luultavasti jäänyt siihen ikuisesti :)!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews