9.4.2011

Trailer trash - Crazy, Stupid, Love.

Calin (Steve Carell) päällisin puolin täydelliseltä vaikuttavalta elämältä putoaa pohja, kun hänen vaimonsa (Julianne Moore) ilmoittaa haluavansa eron. Hukuttaessaan murheitaan baarissa roikkuen, Cal tapaa Jacobin (Ryan Gosling), todellisen pelimiehen, joka ottaa Calin siipiensä suojaan pyrkien koulimaan tästä oman kuvansa. Cal haikailee kuitenkin vaimonsa perään ja Jacobkin kohtaa todellisen haasteen Hannasta (Emma Stone), joka ei muiden naisten tavoin reagoi positiivisesti Jacobin iskuyrityksiin.Odotusarvo:
Ensi-ilta: 30.9

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätä odotellessa! Voisi hyvinkin tulla aikaisemmin kuin heinäkuussa ensi-iltaan ettei hukkuisi muiden blockbustereiden keskelle. Ryan Gosling ...

Lauri kirjoitti...

Traileri vakuutti minutkin. Kiva nähdä Carell vähän erilaisessa roolissa. Muutenkin vaikuttaa kiitettävän erilaiselta romanttisten komedioiden umpitylsässä kategoriassa.

ravenwaves kirjoitti...

Ooooh you had me at Ryan Gosling.. "seriously it's like you're photoshopped!" :D

Marja kirjoitti...

5plitreel: Nii'i syyskuu varsinkin tuntuu niin kaukaiselta..

Lauri: Tänä päivänä ns. komediaelokuvat ovat kyllä pettäneen niin pahasti. Tää vaikuttaa oikeasti aikuisen ihmisen komediaelokuvalta.

ravenwares: Kyllä, Goslingin hotness factoria ei voi kiistää :).

Joku kirjoitti...

Hmm. Kuvaus kuulostaa mielenkiintoiselta, ja odotan mielenkiinnolla Steve Carellin ja Julianne Mooren parisuhdetta, mutta miksi oi miksi sinun pitää postata näitä juttuja puoli vuotta etukäteen?! ;-)

Niin kuin joku jossain kirjoitti, OLISI JO TÄÄLLÄ!

Marja kirjoitti...

Come on, syyskuun loppuun ei ole (ikävä kyllä) kauankaan aikaa :)!

Joku kirjoitti...

Jaaha. (Ja tästä voimme päätellä, että jotain pitäisi tapahtua ennen sitä, mutta ei ole varma, tapahtuuko. Tai sitten se oli "vielä on kesää jäljellä" -tyyppinen huokaus. Jompikumpi.)

Marja kirjoitti...

Kesää on enää jäljellä niin vähän!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews