5.4.2011

Lisää Hunger Games roolituksia

Huh, voin huokaista helpotuksesta, kun The Hunger Games elokuvan Peeta Mellarkin ja Galen roolitukset on lyöty lukkoon!

Minulle tärkein miespuolinen hahmo on tietenkin Peeta, jonka näyttelijäksi on valittu Josh Hutcherson. Nuorukainen on tuttu mm. The Kids Are All Right ja Matka Maan Keskipisteeseen -elokuvista. Olen erittäin innostunut tästä roolituksesta! Hutcherson ei ole kiiltokuvamaisen hyvännäköinen, mutta hänen silmissään on sopivasti lempeyttä... ja hän vastaa aika pitkälle sitä hahmoa millaiseksi Peetan kuvittelin mielessäni kirjoja lukiessani.


Galen rooliin on valittu australialaisnäyttelijä Liam Hemsworth, jonka edellinen rooli oli Miley Cyrus -elokuvassa Last Song. Tästä en osaa sanoa enempää, sillä en ole nähnyt enkä todennut hänen näyttelijäkykyjään. Miehestä tulee ensimmäiseksi mieleen Kellan Lutz, joka näytteli Emmet Cullenia Twilight -elokuvissa.... hmm.


4 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Helpotuksen huokauksia täälläkin! Hutchersonin Peetasta tulee niin rakastettava! Ensi vuosi vaikuttaa taas astetta kaukaisemmalta...

Mikaela kirjoitti...

Mä oon niin pähkinöinä tästä sarjasta että kaikki castaus-uutiset on ihan mannaa, onhan tätä jo odotettu iät ja ajat että leffan kuvaukset saataisiin käyntiin!!

Marja kirjoitti...

Eeva: Aina on näköjään jotakin odotettavaa tuleville vuosille. Tämä vuosi vielä Potterin... alan jo murehtimaan, että mitä saadaan sitten tilalle, kun Hunger Games elokuvat on (toivottavasti) saatu loistavin tuloksin valkokankaalle.

Mikaela: Voi Mikaela :D! Musta itseasiassa tuntuu, että tässä ollaan edetty aika kiitettävän nopeaan tahtiin... itse elokuvan levitykseen tuleminen tuntuu vielä kyllä järkyn kaukaiselta... *huokaus*

Pia kirjoitti...

Sitä tuntee olevansa hiukan jälkijunassa taas "alan" tapahtumista, kun empä tiennyt että tästäkin on leffa tekeillä -kirjasarjaankin törmännyt vain joidenkin bloggareiden postauksissa. Ilmeisesti siis, ööh, kovaa settiä odotettavissa :D (ja minä painun selaamaan kaikki hektisimmät leffauutiset välittömästi xD)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews