26.6.2011

True Blood alkaa taas! (Wohoo!)

True Bloodin erittäin odotettu neljäs kausi käynnistyy tänään Yhdysvalloissa. Wohoo! Se perustuu (ainakin löyhästi) Charlaine Harrisin Sookie Stackhouse - The Southern Vampire Mysteries -kirjasarjan neljänteen kirjaan Dead to the World (2004) (suom. Veren imussa, 2011).

Olen lukenut kaikki tähän mennessä ilmestyneet  Harrisin kirjat, joita on tähän mennessä kerääntynyt jo 11 kappaletta (uusin julkaistu tämän vuoden toukokuussa). On mielenkiintoista nähdä kuinka kirjoihin perustuvasta tv-sarjasta on tullut täysin omanlaisensa. Sarjassa jotkut tasavertaisina päähenkilöinä esiintyvät hahmot ovat kirjassa vain merkityksettömiä sivuhahmoja, kuten Ihana Lafayette ja pippurinen Tara Thornton. Kirjojen ja tv-sarjan juonikuviot saattavat joskus harvoin kohdata, mutta esimerkiksi tv-sarjan toinen kausi erosi kirjan tapahtumista kuin yö päivästä. Jos siis kärsii True Blood -vieroitusoireista sarjan tauoilla, voi tarttua kirjaan ja kokea Sookien maailman täysin toisin, kuin televisiosarjassa.2 kommenttia:

ravenwaves kirjoitti...

Jeee True Bloodia on kyllä odotettu :) Minä oon myös lukenut kaikki kirjat ja on kiva, kun sarja tosiaan eroaa niin paljon. Ei ikinä tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

bubble kirjoitti...

Epätoivoisesti toi jakso yrittää tossa toisessa ikkunassa latautua.. ;) Mä oon lukenut vaan sen ekan kirjan, ja jotenkin se oli niin tylsä etten oo jaksanut perehtyä jatkoon. Tykkään tv-sarjasta paljon enempi. Toisaalta, varmasti kirjoissakin tarina paranee edetessään, eli ehkä vielä joskus tartun niihin :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews