22.11.2005

Rapin-rapin-kelen-rapinaa

Silloin tällöin teen pyhän päätöksen, etten enää IKINÄ astu jalallani elokuvateatteriin. Tämä on seuraus elokuva-kärsimyksestä jonka olen kokenut, kiitos kanssa katsojieni.

1. En käsitä millään, kuka ihmeessä keksii tuoda elokuvateatteriin sipsipussin. Ensinnäkään pussista ei millään ilveellä saa ulos naposteltavaa ilman että sitä seuraa kauhea rätinä. Pahinta on, jos pussin omistaja yrittää suoriutua tehtävästä mahdollisimman hitaasti ja hiljaa. Tästä seuraa se, että rätinää ja ritinää kestää vain kauemmin.
Tämä on kuitenkin vain alkusoittoa sille, kun tyyppi lappaa lastut suuhunsa. RouskRouskRipsRaps!!!!!!!!!

2. Karkkipussit ovat mielstäni ihan okei juttu leffateatterissa, mutta pitääkö pussia alkaa aukomaan kesken elokuvan. Itse en tulisi toimeen ilman irtokarkkipussiani, mutta ostan karkit aina paperipussiin, josta revin ylimääräisen pussin suun pois, jotta karkkeihin pääsee käsiksi hiljaa ja muita häiritsemättä.

3. Kommentointi elokuvan aikana on totaalisen verboten! Leffasta voi keskustella sen päätyttyä. Raivostuttavimpia ovat ne tyypit, jotka päättävät alkaa paljastamaan tulevia juonten käänteitä kesken elokuvan, siis COME ON!

4. On se kummaa, että Tennispalatsin penkeissä, joiden välillä on sentään keskimääräistä elokuvateatteria leveämmät rivivälit on mahdollista, että takana olija potkistelee selkänojaa lakkaamatta. Ilmeisesti nuorempi sukupolvi on sen verran kovaksikeitettyä porukkaa, että synkeät mulkaisut vaan innostavat niitä. Saisikohan monosta päähänsä, jos uskaltaisi hyssytellä, HYSS!!

5. Kännykässä on monen monta hyvää puolta, mutta tarvitseeko niitä pitää päällä leffan aikana? En muutenkaan ymmärrä puheluita, jotka menevät seuraavasti: "Juu ei mul muuta, mut soitin vaan, että oon nyt kattomassa sitä leffaa, jota sä suosittelit". Siis-mitä-tä? Onhan se hienoa, että suomalaisten kommunikointi on lisääntynyt, mutta raja se nyt kommunikoinnillakin!

Vielä en ole tehnyt lopullista päätöstä jättää teatterikatselua kokonaan, mutta edelliset seikat kyllä puoltavat kotileffa-iltoja. Siinä olisi ideaa sipsi-mussuttajillekin.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews