1.6.2011

Trailer trash - The Girl With the Dragon Tattoo

Koska amerikkalaiset eivät osaa lukea tekstityksiä, on heille pakko tehdä uusintaversiot kielirajojen ulkopuolella tehdyistä elokuvista. Stieg Larssonin Millenium -trilogiaan perustuva The Girl With the Dragon Tattoo -elokuva on uusversio vuonna 2009 tehdystä ruotsalaiselokuvasta Miehet jotka vihaavat naisia. Muutama päivä takaperin verkossa levisi elokuvan red band -traileri, joka oli kuvattu käsikameralla jossakin teatterin pimennossa. Useat tahot arvelivat, että Sony oli itse vuotanut trailerin herätelläkseen yleisön kiinnostusta. Sen ja tämän trailerin välillä ei ole suurtakaan eroa ja se muistuttaa kovasti alkuperäistä ruotsalaiselokuvaa.Odotusarvo:
Yhdysvaltojen ensi-ilta: 21.12.2011

Ohjaaja: David Fincher
Näyttelijät: Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgård, Robin Wright, Christopher Plummer

3 kommenttia:

Lauri kirjoitti...

En ole lukenut Larssonin kirjasarjaa (sivistymätön moukka), enkä ole nähnyt ruotsalaista elokuvatrilogiaakaan (sivistymätön moukka), joten pahin pelkoni on juuri siinä, että Fincher ei ole saanut tähän remakeen mitään omaa. Aika monissa kommenteissa ollaan sanottu tuonkin muistuttavan ruotsalaisia alkuperäisiä. Ristiriitaiset on odotukset, koska muuten tuo traileri näytti todella hienolta!

Remakea odotellessa voisin paikata sivistymättömyyteni sekä kirja- että elokuvasarjan kohdalla.

June kirjoitti...

Sivistymätön moukka täälläkin, vaikka kirjat ovat olleet työn alla jo hetken (mutta eka pitäisi hankkia ne jostain luettavaksi). Toi traileri ei toimi :/ mutta sen käsivaraisen oon kattonut, ja täytyy sanoa että eniten odotan sitä musiikkia ;) <3

Marja kirjoitti...

Lauri ja bubble, mä en myöskään ole lukenut Millenium -trilogiaa... ehkä se on tämän kesän lomaprojekti :). Mä taas tykkäsin trailerista, mutta se ehkä avautuu paremmin, jos on nähnyt alkuperäisen, niin tietää vähän mistä oikein on kyse. Aika nopeatahtinen se kyllä on.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews