15.7.2008

Täysin luvatta

Olen pian muuttamassa ihka ekaan velalliseen kotiini ja päätin, että muutettuani en aio enää hankkia tv-lupaa. Päätös syntyi, kun tajusin etten ole avannut televisiotani pariin viikkoon ja säilynyt siitäkin huolimatta selväjärkisenä. Muistan vielä ajan jolloin elin television ehdoilla. Kaikki menot piti ajoittaa lempiohjelmieni mukaan ja sunnuntaisin vietin videomaratoneja, tuijotellen nauhalta niitä ohjelmia jotka olivat jääneet näkemättä työn, koulun tai jonkin yhtä järjettömän syyn vuoksi.

Saattaa tietysti olla, että televisiota tulee katsottua näin kesäaikaan harvemmin koska tarjonta on niin suppeaa, mutta siltikin asuntoni entinen, tärkein sisustuselementti on menettämässä otettaan minusta. Televisiota käytän nykyään melkein ainoastaan omien elokuvien katseluun. Onhan tv-lupa iso maksuerä, jos omaa telkkariaan käyttää edellisen lisäksi vain säätietojen ja lottorivin tarkastamiseen, varsinkin kun nämä tiedot voin tarkastaa nopeammin netistä.

Luin maanantaina Kauppalehdestä, että digiaikaan siirtymisen seurauksena 80 000 taloutta on lakkauttanut televisiolupansa. Nyt luku kasvaa taas yhdellä. Jätän siis hellät jäähyväiset digiloogiselle televisiolleni. BY-BYE!

You don't own a tv? What's all your furniture pointed at? Joey Tribbiani, Friends

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews