27.7.2008

Arvostelussa: Wanted (2008)

En ollut pitkään aikaan käynyt katsomassa kunnon toimintaelokuvaa, joten kun ystäväni ehdotti Wanted -flikkaa, ajattelin notta miksipä ei. Olin kuullut rainasta aika ristiriitaisia arvioita, joten päätin lähteä elokuviin mahdollisimman avoimin mielin.

Noh, jos toimintaa olin kaivannut elokuvalta niin sitä myös sain. Siinäpä se sitten olikin. Elokuvaan oli ympätty salaseurajuoni, pyrkimyksenä ilmeisesti luoda elokuvalle ja tapahtumille syvempää motiivia, mutta sellaista hölynpölyä oli juonikuvio, että pöllämystyneenä sitä seurasin. Wanted ei ole niinkään toimintaelokuva, kuin se on verilöyly. Väkeä lahdataan sellaista vauhtia, että hitaampia hirvittää. Ok, on mukana muutama loistava takaa-ajokohtaus, mutta päällisin puolin tuli sellainen fiilis, että tässä sitä vaan mässäillään väkivallalla.

Juoni on muutenkin niin läpinäkyvä, että kyllä sitä fiksumpi immeinen arvaa jo alkumetreillä, mikä on lopun ns. twisteri. Ja tämä tulee bimbolta, joka ei ihan oikeasti arvannut Kuudes asti -elokuvaa katsoessaan, että Willis oli vainaa, ennen kuin se hänelle piti oikein alleviivata.

1/2
Vuosi:2008
Ohjaus: Timur Bekmambetov
Pääosissa:Angelina Jolie, James McAvoy, Morgan Freeman

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews