31.1.2007

Tulejo

On joitakin asioita, joita odotan kuin kuuta nousevaa. Näihin asioihin lukeutuvat mm. Harry Potterin viimeinen osa, joulu ja palkkapäivä.

Potterin tapauksessa sitä pelkää, että odotusta ei voi minkäänlainen tulos todella palkita. Jos olet odottanut jotakin asiaa vuosikausia, ovat odotukset nousseet aivan mielipuolisiin mittoihin. Samalla tiedän, että viimeisen kirjan luettuani se on loppu. Finito. T-t-t-that's all folks.

Rakastan joulua kuin hullu perunavelliä (vain hullu voi rakastaa perunavelliä). Viime vuoden puolella jouduin tosin hillitsemään siskoani, jotta hän odottaisi edes joulukuun puolelle ennen kuin pystyttäisi joulukuusensa (muovisen). Joulussa on vain se huono puoli, että hypetystä kestää puolisentoista kuukautta ja itse pääasia on ohitse parissa päivässä (yhdessä päivässä, jos olet alle kouluikäinen ja joulu loppuu, kun lahjat loppuvat).

Sama koskee palkkapäivää. Viimeisen viikon kituuttelen parin euron päiväbudjetilla ja odotan palkankantopäivää kuin suurtakin pelastusta ja ihan samassa jamassa sitä ollaan taas kolmen viikon päästä.

Mitä opimme tästä? Älä odota yhtikäs mitään.... No onpas positiivista.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews