4.4.2013

Tube channel surfing - Bored Shorts Tv & Kid Snippets

Youtube on muuttunut viime vuosina enemmän television kaltaiseksi. Itseasissa se ON televisiota lyhytjänteiselle, nopeasti kyllästyvälle sukupolvelle, joita varten klassikko lasten tv-ohjelma Pelle Hermanniakin piti editoida nopeatempoisemmaksi. Oh-boy.

Youtubesta löytyy kissavideoiden lisäksi myös hauskoja, kiinnostavia ja loistavasti toteutettuja kanavia, niin ammattilaisten kuin "amatöörienkin" toteuttamina. Ajattelin aloittaa uuden osion, jossa esittelen silloin tällöin suosikkikanaviani. Jos jollakin on tiedossa hauskoja ja/tai kiinnostavia kanavia, niin kertokaa ihmeessä!

Ensimmäisenä esittelyssä synkeän päivän pelastaja, Bored Shorts TV -kanavan räävittömän hauska Kid Snippets -sarja.  Sen nerokkaana ideana on antaa lasten kehittää omia tarinoitaan ja aikuiset tämän jälkeen näyttelevät kyseisen "käsikirjoituksen" huulisynkkaamalla lasten dialogin. Jos näiden videoiden jälkeen ei ole hymy herkässä niin en tiedä mikä sinussa on vikana.

Linkki Youtube -kanavalle!

Tässä yksi lempivideoistani "Salesman", jossa ei ole mitään järkeä, mutta se ei olekaan pääasia.Bonuksena: Dance Class!Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews