24.1.2006

Kaikki hyvä loppuu aikanaan


NBC on jälleen päättämässä yhden loistavista sarjoistaan, kun poliittinen draamasarja West Wing lopetetaan seitsemännen kauden päätyttyä. Lopettamisen syynä on alati laskevat katsojamäärät. Itse en osaisi kuvitella sarjan presidentiksi ketään muuta, kuin Josiah Bartletia näyttelevää Martin Sheeniä, joten sarja päättyy myös Bartletin presidenttikauden päättyessä. Sarjan käsikirjoittajat kertoivat, että ovat vasta äskettäin päättäneet kumpi presidenttiehdokkaista, demokraattien Santos tai republikaanien Vinic tulee voittamaan vaalit.


Barletin entistä kansiapäällikköä ja Santosin varapresidenttiehdokasta Leo McGarryä näytellyt John Spencer kuoli noin kuukausi sitten ja aiheutti myös pikaista ajatustyötä käsikirjoittajille. He kommentoivatkin asiaa siten, että tehtyään ensin surutyötä hyvän ystävänsä menetyksen vuoksi, heidän tulee nyt työstää sama surutyö myös käsikirjoitukseen. Käsikirjoittajat ovat myös neuvottelemassa sarjasta kolme vuotta sitten lähteneen Rob Lowen vierailusta sarjaan ennen sen päättymistä.

Aaron Sorkinin loistava sarja teki ainakin hetkeksi politiikasta taas kiinnostavaa ja on todellinen sääli että sarja päättyy. Toisaalta on parempi että sarja päättyy vielä ollessaan vedossa eikä näivettyä unholaan. Toivottavasti Sorkin luo pian jotain yhtä upeaa.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews