19.3.2011

Peter Pan - uusi tuotantorynnäkkö

Fairytales are the new Comics!

Kiinnostavien sarjakuvasankareiden alkaessa huveta, on Hollywood kääntänyt katseensa satuhahmoihin. Punahilkan, Hannun ja Kertun sekä Lumikin jäljissä on tuotantomyllytykseen päätynyt Peter Pan, jopa VIIDEN projektin kautta.

The Hollywood Reporter kertoo, että John Swetnam on raapustanut käsikirjoituksen The.Never.Land, joka kertoo Wendyn ja Peter Panin tarinan Twilight-tyylisesti (voi itku!!). Toisessa Pan-projektissa tuottaja Jeff Raken ideana taas on perinteinen koko perheen seikkailuelokuva. 

Jo pidemmälle tuotantoportaassa päässyt projekti on Billy Rayn käsikirjoittama Pan, jonka pääosaan on jo kiinnitetty Channing Tatum. Elokuvassa uutena juonenkäänteenä Peter Panista ja Kapteeni Koukusta tehdään veljekset. 

Neljäs projekti, Neverland kääntää hahmojen roolit päälaelleen ja Panista tehdään lapsia ryöväävä roisto ja Koukusta tarinan sankari. Tästä tulee heti mieleeni Ridley Scottin Robin Hood -elokuva, jonka myös alunperin oli tarkoitus tehdä Nottinghamin sherifistä sankari ja Robinista roisto. Tämä siis ennen kuin Crowe pääsi sotkemaan asiat. 

Saman nimistä Neverland -projektia ollaan myös suunnittelemassa Peter Pan -minisarjaksi, joka keskittyy aikaan ennen J.M. Barrien näytelmän/kirjan tapahtumia. Sarjaan on jo alustavasti kiinnitetty mm. Rhys Ifans, Bob Hoskins (joka näyttelee jälleen Smeen roolin, kuten Spielbergin Hook -elokuvassa) ja Kira Knightley Helinän ääneksi.

Pari näistä projekteista kuulostaa aika kamalilta, mutta ehkä näistä löytyy muutama helmikin, jos koskaan pääsevät levitykseen saakka.

5 kommenttia:

June kirjoitti...

Ohhoh, melkosta! Täytyypä ainakin jokunen noista sitten ihan katsoakin.

Tuoppi kirjoitti...

Hollyood pelaa edelleenkin varmanpäälle kierrättämällä vanhaa moneenkertaan tehtyä. God forbid trying something new and original...

Anonyymi kirjoitti...

Wow, erittäin mielenkiintoisia uutisia, kiitos jakamisesta \o/!
Siis aikamoinen määrä Peteriä tulossa! Tuo veljesjuttu sekä käänteiset roolit kuulostavat ehkä kiintoisimmilta. Hoskinsin uusintaotos Smeestä voi paljastua vanhan lämmittelyksi mutta ei sitä tiedä. Nämä katson kyllä~!

Marja kirjoitti...

bubble: Eniten kiinnostaa itseasiassa tuo minisarja.

Kinogangsteri: Tell me something new bro'.

cinefiliaa: Mua taas kiinnostaa eniten just tuo minisarja. Mä en ole aikoihin Channing Tatumin loistavan missään elokuvassa... vaikka tuo juonikuvio Panissa kuulostaakin kiehtovalta.

Tuoppi kirjoitti...

Marja: Et uskokkaan kuinka paljon haluaisin kertoa sinulle jotakin uutta.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews